Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőkére festettem a hajam,...

Szőkére festettem a hajam, most legutóbb Palette vaniliával, de nem tetszik és amúgy is csípte a fejbőröm a benne lévő 9%-os oxi. Ha barnát viszek fel rá, befogja?

Figyelt kérdés
Szintén Palette festéket vagy talán inkábbb Garniert vennék.Nem akarok sötétbarnát,csak valami olyat amitől szép világos fényes csillogású lesz a hajam.Nagyon tetszik pl a gyömbér vagy a mézbarna árnyalat,csak félek hogy túl sötét lesz.10-15 perc hatóidő után már lemoshatom?Esetleg valami más árnyalatú barnát tudnátok ajánlani?
2012. máj. 19. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
en a helyedben fodraszhoz mennek, nem kell dragahoz, es legalabb a furdot se maszatolod ossze! Meg a fodrasz tudja mit csinal.... milyen lesz a szined, ha aranybarnat rak ra, korantsem biztos h olyan leszel, mint amire szamitasz, nekem amikor a szoket kellett eltakarni nem volt konnyu dolga, jah es eleg hamar kidobta a festeket a hajam.... :S
2012. máj. 19. 20:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Én már csalódtam fodrászokban nem is egyszer,ők se tudják mi lesz az eredmény,és ha nem tetszik akkor is fizetnem kell érte.Igy ha megveszem magamnak a festéket,meg tudom csinálni és még ezer forintba sem kerül.Hajat könnyebb sötétebbre festeni mint világosítani.
2012. máj. 19. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:
egyik se konnyu szerintem! de ha mindenkepp magadnak szeretned csinalni, vegyel Londat! Hanyas szokere festetted a hajad?
2012. máj. 20. 00:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik a Palette gyömbér,és meg vagyok elégedve ezzel a márkával.9-es számú szőke volt legutóbb most meg vanilia,de az meg 8-as számú,mégis most világosabb lett.
2012. máj. 20. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát sajnos neked nem tudok segíteni.... se fodrász, se hajfesték csere nem jöhet szóba nálad... ragaszkodsz ahhoz a hajfestékhez, ami világosított a hajadon, pedig nem kellett volna neki, és meg is vagy vele elégedve... ezek utan ki nem ne valltana?! Tehat már csak te segíthetsz magadon, persze ha tudod mit rontottal el a hajfestesben, azt csinald mashogy! mert ugyebar a Palette jo, neked meg tapasztalt hajfesokent, nincs szukseged fodraszra..... gondold ezt at!
2012. máj. 20. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!