Melyik hajfesték tetszik nektek jobban? Palette C10 (sarki ezustszoke) vagy C12 (jeges szoke)?
Sajna nem tudok donteni a ketto kozott. Valaki esetleg tudna véleményt mondani valamelyikrol?
Jeges szoke C12:
Sarki ezustszoke C10:
Jeges szőke (C12)
Jobban tetszik,bár én fekete vagyok:)
Mert ezeknek a színe olyan mint a régi barbikon mikor olyan ronda műanyag volt a hajuk. Barátnőm egyszer kipróbálta vmeiket. Vmi nem tom mien szőke asszem jeges..v mi. Nagyon ronda volt :S. Bocsi. Ha neked tetszik akkor a te dolgod, viszont akkor inkább már a jeges mint az a másik...mert az meg olyan fos színű.
Boldog Új Évet. :)
Rengeteg függ attól, hogy milyen az eredeti hajszíned.
Én fél órával ezelőtt festettem először a viszonylag sötét barna hajamat A10 (Ultra hamvasszőke) ez is 2-4 árnyalatot világosít és egy olyan világosbarna sötétszőkébe hajló hajszínt kaptam.
Azt mindjárt sejtettem, hogy nem leszek világosszőke, mint a képen a modell, de még az előre jósoltat sem közelítettem meg, és nagyon szép meleg hatású lett a szín.
Mondjuk elég vastagszálú a hajam, szóval ki kell próbálni, hajtól függ...
Mondjuk azt nem értem, hogy a C12-esnek miért sötétebb a ez előre jósolt árnyalata, mint a C10-esé... Pedig az erősebb oxit tartalmaz nem?
Igazából az A10-ben (gondolom a C10-ben) is 12%-os oxi volt, és bőven elég ez is otthonra... hajat roncsolni... szaktudás nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!