Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajfesték tetszik...

Melyik hajfesték tetszik nektek jobban? Palette C10 (sarki ezustszoke) vagy C12 (jeges szoke)?

Figyelt kérdés

Sajna nem tudok donteni a ketto kozott. Valaki esetleg tudna véleményt mondani valamelyikrol?

Jeges szoke C12:

[link]

Sarki ezustszoke C10:

[link]

2010. dec. 28. 19:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Jeges szőke (C12)

Jobban tetszik,bár én fekete vagyok:)

2010. dec. 28. 19:27
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
Mindkettőn ronda, természetellenes.
2010. dec. 28. 19:41
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Ha nagyon muszály e kettő között választani, akkor a jeges szőke. De szerintem is nagyon természet ellenesen hat :S.
2010. dec. 28. 19:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Miért természetellenes?:O
2010. dec. 28. 20:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Mert ezeknek a színe olyan mint a régi barbikon mikor olyan ronda műanyag volt a hajuk. Barátnőm egyszer kipróbálta vmeiket. Vmi nem tom mien szőke asszem jeges..v mi. Nagyon ronda volt :S. Bocsi. Ha neked tetszik akkor a te dolgod, viszont akkor inkább már a jeges mint az a másik...mert az meg olyan fos színű.

Boldog Új Évet. :)

2010. dec. 28. 20:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Én annyit tudok mondani,hogy nekem most jeges szőke a hajam és nagyon rossz. Nem rendesen fogta meg és eléggé roncsolta a hajam. ÉS persze hozzá kell tenni,hogy ennek kékes színe van és mikor lemostuk kékes lett a hajam:S 3* hanvasítottam le,hogy szürkés legyen:S Jobb,mint a kék. Én holnap fogom befesteni,de még nem tudom milyenre. A hamvas szőkét próbáltad már vagy a sima ezüst szőkét?
2010. dec. 28. 22:44
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha mar szoke, akkor ilyenre szavazok:

[link]

2010. dec. 29. 03:04
 8/11 anonim ***** válasza:

Rengeteg függ attól, hogy milyen az eredeti hajszíned.

Én fél órával ezelőtt festettem először a viszonylag sötét barna hajamat A10 (Ultra hamvasszőke) ez is 2-4 árnyalatot világosít és egy olyan világosbarna sötétszőkébe hajló hajszínt kaptam.

Azt mindjárt sejtettem, hogy nem leszek világosszőke, mint a képen a modell, de még az előre jósoltat sem közelítettem meg, és nagyon szép meleg hatású lett a szín.

Mondjuk elég vastagszálú a hajam, szóval ki kell próbálni, hajtól függ...

2011. jan. 1. 11:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Mondjuk azt nem értem, hogy a C12-esnek miért sötétebb a ez előre jósolt árnyalata, mint a C10-esé... Pedig az erősebb oxit tartalmaz nem?

Igazából az A10-ben (gondolom a C10-ben) is 12%-os oxi volt, és bőven elég ez is otthonra... hajat roncsolni... szaktudás nélkül...

2011. jan. 1. 11:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Utánanéztem a C12, C10, A10 is 2-4 árnyalatot világosít...
2011. jan. 1. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!