Mi ez a hajvasaló mánia? Mióta van ez, és mi értelme van?
18:25ös vagyok
19:21-es
Bagoly mondja verébnek, hát jah, igaz mondás, bár nem tudom, hogy miből állapítottad meg, hogy én bagoly lennék.
Inkább keselyűnek tartom magam ezen az oldalon, aki más hüyeségéből lakmározik egy kis vidámságért. :P
Ez az oldal sehol sem színvonalas, s csak örülök mikor leminősítik a válaszaimat, mutatja a kicsinyességet és az irigységet, a rejtett önkritikát; "talán többet kéne utánanéznem dolgoknak?" ...
Igen. A villamoson elnézem az embereket, akik bambulnak ki a fejükből sokan még zenét sem hallgatnak. Mindenki panaszkodik, hogy milyen sookat kell utazni és milyen szar a BKV... Ha 100 könyvet nem olvastam ki utazás közben egyet sem.
Mellesleg ez az oldal már rég nem kérdés-válasz oldal, hanem egy dühöngő fórum. :P
Azért nem minden esetben a divat az okozója... én 15 évesen kaptam az első hajvasalómat, tehát idestova 6 éve, amikor még híre sem volt az emo-soknak (legalábbis felénk). Azért, mert vékony szálú, zsírosodó, lapos, göndör hajam van, és mellesleg a fejem hátul lapos is :D Szóval semmi haj nem állt jól, szerintem. Hiába szárítottam ki, semmit nem ért, bármilyen idő volt, összegöndörödött. Utáltam tükörbe nézni. Jobban tetszettem magamnak egyenes hajjal. Ennyi. Nem azért mert mások is vasalták. És tudom úgy használni, hogy ne törjön...
Szóval ez kicsit általánosítás, hogy a divat. Ennyi.
Azt írjátok oknak, hogy azért vasaltok mert összevissza áll. Namármost szerintem ez baromság. És tudjátok mért? Mert nem létezik rosszabb a kb műanyagként fejre lapuló 2 szál roncs beállított vasalt hajnál. Inkább álljon ötfelé. Egy milliószor szexisebb és szebb a kósza haj még rövidben is mint a full beállított. Ha valakinek összevissza hajállomány adatott, akkor egyszerűen olyan frizut kell vágatni, amivel ki lehet hozni az előnyeit. Ennyi.
Én néha vasalom, néha göndörítem, néha hullámos, néha semmit nem csinálok, és teszek rá ki mit gondol akármelyik hajamról, én csak arra törekedek hogy engem kifejezzen és az összhatás jó legyen.
1. gyerekorom óta ilyen hülyén néz ki, genetika. anyámnak is ilyen, ő régebben daueroltatta, most csavarja
2. soha nem használtam se hajhabot, se lakkokat
1.és gyerekkorodtól, genetikusan szted nem lehet száraz hajad?
2.talán pont ez a baj egy kicsit. Az iylen hajra nem az a kezelés, hogy vasalod. Előswzör is, nagyon kell ápolni. Aztán szebb lesz. Akár szépre is lehet szárítani, annak is megvan a technikája. Persze nyugodtan vasalhatotd, csak ne ez legyen a potenciális ok sztem, hogy száraznak kinéző hajat mégjobban kiszáríts.
(Fodrász vagyok egyébként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!