Mi ez a hajvasaló mánia? Mióta van ez, és mi értelme van?
Mit foglalkozol ezzel? Ez az emberek dolga.. Mi is tehetnénk megjegyzéseket a stílusodra. "Miez?" "Honnan jött?" "Mióta van?"
Ez egy színvonalasabb oldal ennél a kérdésnél..
Én csak kíváncsiságból kérdeztem, ennyi. Nem tehetek róla, hogy egyes válaszokban egyben értékítélet is van, én nem szándékoztam ilyet tenni attól függetlenül, hogy nem értek egyet a haj tönkretételével a divat miatt.
Egyébként - csak hogy nehogy azt hidd, hogy olyan megfontolásból tettem fel a kérdést, hogy "a divatemberek hülyék, bezzeg mi fölöttünk állunk," mert nem erre gondoltam a feltevéskor! - a mai goth-ok "elődei," a gruftik közt is divatos volt egy hajtönkretevő szokás a 80-as években, ez pedig a Robert Smith-es tupír. Ma már kevesen csinálják, viszont sokan feketére, esetleg vörösre festik a hajukat, én ettől is elzárkózom, mert a csípőig érő, egyenes, sötétbarna hajam szépsége és hossza fontosabb nekem. Kedves egyik válaszadó, sosem vágytam göndörre. Kíváncsi esetleg lettem volna, de annyira nem, hogy a hajam, hosszát kockáztassam! :)
Az oldal színvonaláról meg vitatkoznék, az én kérdésem szerintem még elmegy...
Ez az oldal csak annyira színvonalas,mint az utóbbi két hozzászóló. :D
Fogadok ti írtok mindennap a szexualitás, fogamzásgátlás és egészség topicba. XD
Normális kinézet? Sajnállak, h te csakígy érzed magad normálisan. :( Nagyon nagy nyomás van rajtad. Az agymosás nyomása. :P
18:25
Ezen a hsz.-odon csak nevetni tudok. Bagoly mondja, talán ismered, de nem vitatkozom:)
Azért ne essetek már egymásnak, nem olyan véresen fontos kérdés ez...
Milyen egy "igénytelenül göndörödő" haj? Tudtok egy képet mutatni? Nem magatokról, bárhonnan egy hajat, ami ma igénytelennek számít. Kíváncsi vagyok.
Kedves válaszolók!Szerintem az emberek nem divatból vasalják a hajukat(kivéve az emosok).
Sokaknak a természetes szépség,nem igazán szép,mivel a természet máshogy alkotta meg őket(pl.:akinek göndör állna jól annak szögegyenes haja van).Irigylem az olyanokat,akik nem is törődnek a hajukkal és jól néznek ki.(Gondolom az anti hajvasalók ilyenek)Én sajnos nem ilyen vagyok.Én ha nem törődnék a hajammal borzasztóan néznék ki.És szerintem nem vagyok egyedül,ezért használunk vasalót.
A másik dolog:én ha reggelente felkelek a frufru bambán áll és hiába fésülöm,nem lesz semmiképp normális formája.Ilyenkor kapom a vasalót és megigazítom vele.
És még valami:a drága válaszolók minek kötnek bele a vasalóban?Mi közük van ahhoz,hogy xy vasalja a haját?Nem a ti dolgotok,hogy törni fog a haja vagy sem.Legyen mindenkinek a magánügye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!