Közvéleménykutatás haj témában?!
Figyelt kérdés
Mit gondoltok a fölül barna alul szöke hajról? Hozzáteszem nem rövidhajakról van itt szó hanem a derékigérö hajakról mert a rövidnél nekem sem tetszik. A derékigérö hajamhoz ami persze természetes sötétesbarna, alulra szökét szeretnék tenni. Szerintek szép lenne?2012. máj. 20. 21:10
1/22 anonim válasza:
nekem nem tetszik! olyan mintha épp növesztenéd le..:/ Barnába mért nem vöröset raksz az még jó is lenne:)
2/22 A kérdező kommentje:
Értelek. De ha más színt rakok akkor nem ugyanez a hatás?
2012. máj. 20. 21:15
3/22 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy alul szőke? Mert két variáció is van: Mikor a haj végei szőkék, vagy mikor az egész haj hossza szőke alul. Egyébként én nem javasolnám egyiket sem, bár még az előbbi kevésbé káros, ha megunod max. levágatod a szőke részt. Utóbbi baromság, nekem olyan volt, csak tönkretenné a szép hajad, töredezne és eltüntetni is nehéz...
4/22 anonim válasza:
Nagyon függ az árnyalattól.
http://www.youtube.com/watch?v=6bgrtYhZ6bg&feature=plcp
Például ez a lány nem annyira elütő árnyalatot választott és ez tetszik, de mindent lehet csúnyán is kivitelezni.
5/22 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék elütö árnyalatot. És teljesen a hajam hosszát szeretném szökére.
2012. máj. 20. 21:37
6/22 anonim válasza:
Nekem az nem tetszik, amikor egy hosszúságig barna a haj, aztán meg csak hopp, szőke lesz! Ha már beszőkíted, szerintem átmenetesen szebb, de nem tudom, hogy ez mennyire káros a hajra.
7/22 A kérdező kommentje:
Átmenetesen? Szóval fokozatossan kiszökiteni? Az kicsit sok idö és szerintem jobban károsit. :/
2012. máj. 20. 21:50
8/22 anonim válasza:
Az egyik osztálytársnőmnek olyan van... Nekem nem igazán tetszik olyan mintha belelógott volna valamibe. :D
9/22 A kérdező kommentje:
Belelógott volna? Ezt nem értem.
2012. máj. 20. 22:06
10/22 anonim válasza:
# 3/8 Akkor ebben megkaptad a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!