Pár kérdés szőkítés-témában. Aki tényleg járatos benne, segítene?
Sötétbarna a hajam, ez a természetes színe, nem volt festve. Szeretnék ilyesmi
vagy sötétebb szőke/szőkésbarna lenni, vöröses árnyalat nélkül. Hogyan kellene hozzákezdenem?
Ha otthon szeretném festeni, elég vajon hajfestéket venni, vagy 00-ás festéket (kiszőkítőt) is kell rá tennem? (nem szeretnék...)
Milyen árnyalattal kezdjem és mire számítsak, meddig tart, míg elérem a kívánt színt?
És még valamit nagyon nem értek. Aki ilyen sötét hajú, mint én, és utánfesti a lenövést, vagy akár fodrásszal festeti újra kb 2 havonta, az hogyan lesz ugyanolyan színű, mint a haja többi része? Mármint hogyhogy nem lesz a tövénél sokkal világosabb az alja? Ha eleve ki kellett festés előtt hidrogénezni, a tövét hogy fogja be mindig az új réteg szőke festék??
Bocsánat ha butának tűnök, de senkitől nem tudtam értelmes választ kapni, és sosem festettem a hajamat.
Szia!
Nekem is sötétbarna hajam van eredetileg, de évekig volt platinaszőke. Amikor először festettem, nem volt sárga vagy vöröses árnyalata, inkább homok színű volt. Második festéskor lett olyan, mint amilyet én szerettem volna, tehát platina szőke. Nyugodtan vehetsz otthoni használatra való hajfestéket. Én is azt használok: Palette-t. Igaz, már nem platina szőke a hajam.
Amikor meg lenőtt, akkor előbb befestettem a tövét, aztán kb. 10 perccel később a végét. Nem volt különbség.
Remélem, tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!