Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csak én vagyok ebben a témában...

Csak én vagyok ebben a témában "finnyás? "

Figyelt kérdés

szóval lányokon nem, mivel a fiúkhoz vonzódom, nem zavar a pattanás, de vannak olyan srácok akik helyesek lennének, de tiszta ragya az egész arcuk, és olyan csúnyán, gusztustalanul. és ez engem zavar, de manapság minden fiú pattanásos jó tudom, nem tehet róla, meg elmúlik, de akkor is. talán azért állok így hozzá mert nekem jó a bőröm? (nem vagyok pattanásos, szép sima az arcbőröm, és nem is voltam).

nemtom de ha a pasim lenne, nem szívesen puszilgatnám az arcát, vagy a rajta lévő pattanást, meg simogatnám, mert egy undor érzetet kelt bennem. meg az sem túl szép ha annyira pattanásos vagy aszája környékén ami "rálóg" a szájára, mert azzal milyen lehet csókolózni vagy értitek. meg az téll gusztustalan ha nem szabályosan de össze-vissza itt ott van egy szőrszál az arcán.

kérlek ne gondoljatok ennyire finnyás lánynak, de én így vagyok vele.:( vagy tudok vhogy változtatni a hozzá állásomon?

15/l

2011. jún. 26. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
szerencsére én kimaradtam ebből a pattanásos dologból és fiú vagyok :D a szőrszálak meg nem egyhelyen fognak egyszerre kinőni szóval azér.
2011. jún. 26. 21:17
 2/8 anonim ***** válasza:
figyelj szerintem ez normális hogy így gondolod,nyilván nem vagy olyan szemtelen hoyg újjal mutogatsz rá vagy fintorogsz előtte.de szerintem se oylan szép ha egy fiúnak televan az arca gyulladt pattikkal, nekem se tetszik... ha egy kettő kijön az még nem vészes,de ha állandóan be van gyulladva gennyes dudorokkal az tényleg nem vonzó
2011. jún. 26. 21:19
 3/8 anonim válasza:
Szerintem ezen nem tudsz változtatni. Azon sem, ha valaki önhibáján kívül pattanásos. Nem tudom, valaki rákényszerített arra, hogy egy ilyennel csókolózz, vagy miért ekkora probléma ez? Ha nem tetszik, elkerülöd. Ennyi.
2011. jún. 26. 21:21
 4/8 A kérdező kommentje:

nem kényszerített xD csak arra gondoltam ha a pasim lenne ak..

köszi a válaszokat!:D

2011. jún. 26. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Először is, nagyon szerencsés vagy, hogy nncs és nem is volt patanásod. Sajnos én kb. 11 éves korom óta szenvedek ettől a problémától, most 14 vagyok és sajna még midig nem múltak el. Nem szabad így eítélni embereket, azáltal, hogy most hány pattanás van az arcukon. DE, természetesen vannak rá kezelési módszerek, rendszeresen járok kozmetikushoz, hsználok krémeket, arclemosót, és bár még mindig vannak pattanásaim/miteszereim, jelentősen kevesebb, mint 2 éve.

Sajnos a fiúk többsége cikinek érzi a kozmetikushoz járást, meg a krémek használatát. Pedig inkább fordulnék olyan fiú felé, aki rendszeresen jár kezelésre mint egy olyan felé, aki ilyen "úgyis elmúnak" szólással állnak a dologhoz. De nyugi, biztos vannak olyan fiúk is, akik nem ilyenek, csak idő kell, míg rálelünk egy ilyenre :)

14/L

2011. jún. 26. 23:17
 6/8 anonim válasza:

Ugyanígy vagyok ezzel én iis!!!

Mondjuk nekem sem hibátlan az arcbőrőm, de nem mondanám magam pattanásosnak csak néha jön ki egy-egy.

Vannak évfolyamtársaim akik NAGYONDURVÁN pattanásosak. és én is tudom, hogy nem tehetnek róla, és attól még úgyanolyan jóarcok meg minden....de meg nem puszilnám őket:$$

2011. jún. 27. 00:22
 7/8 A kérdező kommentje:
igen, de mondom h lányokon egyáltalán nem zavar nem is érdekel, meg mi lányok azért járunk kozmetikushoz, meg mittomén, ápoljuk magunkat.
2011. jún. 27. 09:04
 8/8 anonim ***** válasza:

jah,az szerintem is tökre undorító :S

vagy ha pattanásos a srác,még ő is használhat tonikot,vagy bármilyen arctisztítót

14l

2011. dec. 29. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!