Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sok kérdés egy témában! -->...

Sok kérdés egy témában! --> Pattanások,?

Figyelt kérdés

Szóval sokan mondták nekem hogy menjek el kozmetikushoz mert ő szépen megtudja csinálni :) - De a kérdés, mennyi ideig marad úgy az arcom?

Második : Szerintetek az meleges ha egy fiú alapozózik? csak éppen annyira hogy ne látszanak a pattanásai .

Harmadik : Tudnátok még ajánlani valamit a heg eltüntetésére? Vagy esetleg mitől lehetne kevesebb pattanásom? 15/f

2010. máj. 13. 17:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
menj kozmetikushoz. bőrgyógyász meg adhat rá gyógyszert, ami eltünteti:D
2010. máj. 13. 17:12
 2/12 anonim válasza:

szia. sztem ne menj kozmetikushoz. anyu engem is mindig elhurcolt és azóta egyre rondább lett az arcom.

inkább bőrgyógyászhoz menj az ír rá 1-2 krémet. nekem 2 hét alatt látható lett a változás =) 14/L

2010. máj. 13. 17:24
 3/12 anonim válasza:
10%

1: fogalmam sincs

2: SZTEM AZ NAGYON DURVA:S

3: sztem bőrradír meg ienek!

2010. máj. 13. 17:27
 4/12 A kérdező kommentje:
Szia :) köszönöm szépen , bőrgyógyázhoz biztos megyek , a kozmetikusról meg meggondolom amit mondtál :)
2010. máj. 13. 17:28
 5/12 A kérdező kommentje:

De miért olyan durva az alapozó? ^^

Csak azt szeretném hogy ne látszódjanak a pattanásaim, nemtudom mi a gond vele...

2010. máj. 13. 17:29
 6/12 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem annyira nem durva az alapozó,persze,ha nem olyan feltűnő.Viszont azzal csak többet ártasz a pattanásoknak és így nem tudnak gyógyulni,levegőhöz jutni.Szóval szerintem,ha tényleg azt akarod,hogy elmúljanak,inkább ne tegyél rá lapozót.
2010. máj. 13. 17:49
 7/12 mimcsii ***** válasza:
65%

Én most egy elég durva, de hatásos dolgot próbáltam ki: elkeseredésemben felkutattam itthon a fűszeres polcot és találtam Horváth Rozi féle kék zacskós szalicil savat...egy pici vízzel habos állagúra hígítottam és kevertem hozzá pár csepp mézet.felvittem a megtisztított arcomra,mmint célzottan a problémás területre.pár perc múlva majdnem leesett az arcom,úgy csípett, de míg elszívtam egy cigit fent hagytam.majd leöblítettem hideg vízzel.magamra sem ismertem,hihetetlen h mennyire lehúzta a gyulladásokat. csak ajánlani tudom. de azt elmondanám,h én nem vagyok érzékeny bőrű, nem tudom, h rájuk ez milyen hatással van.

sok szerencsét:)

20/L

2010. máj. 13. 18:00
 8/12 mimcsii ***** válasza:
65%

Az alapozóról meg annyit, h öcsém is problémás bőrrel van sajnos megáldva, s néha napján felkenek neki a pattanásaira egy nagyon pici alapozót.meg sem látszik,h van rajta, de mégis fedi a piros foltokat:)

20/L

2010. máj. 13. 18:01
 9/12 anonim ***** válasza:

szia:)

szalicisavat ajánlanám én is:) vagy Garnier pattanáscsökkentő cuccait:)

az alapozó pedig szerintem nem gáz, csak mindig figyelj oda, hogy nem nagyon látszódjon:)

vagy korrektort használj a pattikra ( ha nincs olyan túl sok)...

de ezzel is mértékkel, és a színt jól kiválasztva:)

remélem segítettem:)

2010. máj. 13. 18:25
 10/12 anonim ***** válasza:
*szalicilsav bocsi:)
2010. máj. 13. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!