Első szoli! Így fokozatosan jó lesz?
Ebben az évben először mennék szolizni. Csokicsöves szoli!
Hétfőn és csütörtökön mennék minden héten.
Első hét: mindkét nap 6 perc
Második hét: minkét nap 9 perc
Harmadik hét: mindkét nap 12 perc
Negyedik hét: szintén mindkét nap 12 perc
utána heti egyszer pl. szerdán 9 perc.
Így jó lesz?Lesz rendes, szép színem? Szeretnék rövidnadrágot hordani, meg mini szoknyát, és nem akarok fehér bálna lenni. A nejlon harisnyákat pedig ki nem állhatom :(
Én mondjuk inkább hétfőn és pénteken mennék, és ha valamikor leégsz a szoliba, eszedbe ne jusson menni, amíg helyre nem jön a bőröd!
Első héten a 6 perc ok, a második héten hétfőn szerintem ismét 6 percre menj, és a másik nap, ha nem égtél le, mehetsz 9 percre. A harmadik héten menj megint 9 percre mindkét alkalommal, majd a negyedik héten, ha nem égtél le, mehetsz 12 percre is.
Bár mondjuk csokicsövesbe szerintem a 12 perc kicsit sok, de majd látod, hogy mennyire barnulsz.
Szerintem a csokicsöves gépen belül kipróbálhatnád az Eu szabványosat, mert abba biztos nem égsz lesz, de nagyon szép színed lesz tőle. Én is EU-s csokicsövesbe járok heti egyszer 12 percre és nagyon szép, egyenletes színem van :)
De mindenféleképpen kérdezd meg az ott dolgozókat, hogy ők hány percet ajánlanak, mert nem lehet tudni, hogy mennyire frissek ott a csövek. Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!