Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrtelenítés. Mit csinálok...

Szőrtelenítés. Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. Elég nehéz erről beszélnem, nem is tudom hogyan álljak neki. Szóval.. Miután eltávolítom a fanszőrzetemet, 2 nap elteltével kis kiütések, pattanás szerűségek kezdenek megjelenni a szőrtelenített területen. Mit csinálják vele? Egyesek tanácsolták az arcszesz használatát, de ugyan úgy kijöttek. Mi tévő legyek? 18/F
2009. jún. 27. 23:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi kommenteket. Ki fogom majd mindet próbálni szerintem. Valamelyik csak beválik majd.. Ha van valakinek még javaslata, hogy mit tegyek kérem ossza majd meg velem. Köszönöm!
2009. jún. 28. 21:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Semmit esm csinálsz rosszul ez szőrtüsző gyulladás, ne aggodj ettől nem lesz semmi bajod, ez teljesen normális, de a gyantát is megprobálhatod, csak az eléggé fájdalmas az elején...
2009. júl. 11. 14:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én lány vagyok,és nekem is mindig kipattog,csak akkor nem ha nem bóvli borotvával szedem le,és az is csak 1xi használatig jó. Szóval elég drága mulatság lenne nekem,ugyhogy hintöporozom egyböl utána. Igy is kipattog,de nem annyira. A krémtöl csak begyullad mégjobban,inkább hintöpor!
2009. júl. 11. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!