Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálok rosszul? (szőrtel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul? (szőrtelenítés)

Figyelt kérdés
és a növekedéssel ellentétes irányba húzom, rendszeresen vérezni kezd ilyen kis pöttyökbe. Ha meg a növekedéssel megegyező irányba húzom akkor nem szedi le rendesen. Utána pedig rendszeresen kipattogzok, mindenhol piros, és piros pöttyös. Gyantára meg nagyon érzékeny vagyok.:S Kérlek segítsetek. L/18
2010. márc. 24. 14:19
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*Miközben borotválom.. ígykezdődik bocsi.
2010. márc. 24. 14:20
 2/16 anonim ***** válasza:

Szerintem már a bőröd eleve nagyon érzékeny.

Használsz borotvahabot? Ha nem,akkor lehet az a probléma,ja és borotválás után kend be vmi krémmel.

2010. márc. 24. 14:23
 3/16 anonim ***** válasza:
Ugyanez a problémám, borotva hab sem használ, ha utána bekenem testápolóval, az sem :S nincs ötletem...
2010. márc. 24. 14:24
 4/16 anonim ***** válasza:

Én is mindig így járok..:S

Bár azzal kicsit tudtam javítani a helyzeten..

H nagyon lassan borotválom.. és gyengéden.. így nem vérzik..

És a végén golyós dezodorral bekenem és azzal is áthúzom.. és így nem pattog ki..

Nekem ez segített...

És remélem h én is neked (=

2010. márc. 24. 14:25
 5/16 A kérdező kommentje:
Használok.. de akkoris ugyanez. és multkor bekentem és azse segített.:S nemtudommicsináljak.:S:S
2010. márc. 24. 14:25
 6/16 A kérdező kommentje:
köszi 14.25 majd kiprobálom.(:
2010. márc. 24. 14:26
 7/16 anonim ***** válasza:
én ezért borotválom csak a bikinivonalamat, máshol csak a hosszából szedek le.
2010. márc. 24. 14:37
 8/16 anonim ***** válasza:

gyanta allergiád van? vagy csak pöttyös lesz a lábad?

Mert ha konkrétan nincs allergiád, akkor pár gyantázás után megszokja majd a bőröd. (persze ha közben nem borotválod,hanem gyantázod)

Sztem próbáld ki, először menj el kozmetikushoz,tőle is tudsz tanácsot kérni.

Sok sikert!!! :D

19/L /kozmetikus tanuló/

2010. márc. 24. 14:44
 9/16 anonim ***** válasza:

Noss!

Igaz nem nő vagyok,:) de a b.nőmnek is voltak ilyen gondjai, és vett egy elektromos borotvát ami ugyanúgy csupaszra borotválja és nem hagy nyomot sem pirinyó piros "vérpöttyöket"

2010. márc. 24. 14:46
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem a lábamrol van szó, hanem a nemiszervemről. Lábamról letudom gyantázni. Azzal nincs gond.(:
2010. márc. 24. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!