Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim szőrtelenítés férfiaknak Hogyan?
Figyelt kérdés
F22
Szeretném a fenekemet meg az intim testrészemet szőrteleníteni. Mivel lehetne a legegyszerűbben és leghatásosabban ezt megtenni?
2011. júl. 8. 20:13
1/6 anonim válasza:
az egyszerű és a hatásos sajna nem ugyanaz. egyszerűen hajnyíróval, vagy ha sok időd van ollóval, hatásosan gyantával, ami viszont kozmetikust fog igényelni, nem olcsó, és k.rvára fáj is. de olyan sima lesz tőle, mint a babapopsi
2/6 anonim válasza:
Szamurájkarddal egy száguldó zsukplatón
3/6 anonim válasza:
Veet szőrtelenítőkrém. Vedd meg olvasd el, próbáld ki.
4/6 anonim válasza:
Elsősorban Machete de ha nem müködik akkor elöször vágd le a péniszt utána gyantázd le tépdki és ragazd vissza
6/6 anonim válasza:
Nem tudom hogy én vagyok túlfejlődve vagy te vagy lemaradva,de a borotvát ismered??:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!