Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végleges szőrtelenítés. Ki mit tud róla?
ha nagyon fájna egy kicsit keresni. tessék:
Tényleg igaz! Végleges szőrtelenítés nincs!!
Én a lábamon 3 szor végeztettem végleges lézeres kezelést több alkalommal, de mindig visszajön szóval inkább más módszerek.
Nagyon fájt volna. Csak azt tudnám, hogyha neked is ennyire fájt megkeresni, akkor miért segítettél?!
De azért köszi :)
Hmm..én a fanszőrzetemen gondolkodtam, mert hosszabb távon a borotva sztem nem megoldás. De így lehete lvetem az ötletet..:S
Köszönöm a válaszokat..:)
Én is akartam, de a kozmetikusom(!!) eltántorított. Elvileg olyan országokban, ahol hamarabb jelentek meg ezek a "varázsló" kütyük, mára már nem nagyon használják, hiszen a kezelés után pár 10-20 évvel a bőr úgymond beaszalódik... Nem hangzik biztatóan...
Szerintem kérdezz meg sok kozmetikust, vagy aki ért ehhez! Egy rossz tapasztalat is tapasztalat........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!