Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálok rosszul? (szőrtel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul? (szőrtelenítés)

Figyelt kérdés
és a növekedéssel ellentétes irányba húzom, rendszeresen vérezni kezd ilyen kis pöttyökbe. Ha meg a növekedéssel megegyező irányba húzom akkor nem szedi le rendesen. Utána pedig rendszeresen kipattogzok, mindenhol piros, és piros pöttyös. Gyantára meg nagyon érzékeny vagyok.:S Kérlek segítsetek. L/18
2010. márc. 24. 14:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A nem szervedre értettem az elektromos borotvát arra is ugyanúgy jó csak jófélét kell venni. :)
2010. márc. 24. 14:51
 12/16 A kérdező kommentje:
Ja köszi.(: csakén a kozmetikus hallgatónak mondtam.:D de mindenkinek köszönöm a segítséget(:
2010. márc. 24. 14:53
 13/16 anonim ***** válasza:

hát, megpróbálok segíteni neked. Ha mindenképpen borotválni szeretnéd, akkor olyan zselével vagy krémmel kell bekenni előtte, ami bőrpuhító,mert így könnyebb eltávolítani a szőrszálakat,de így sem biztos,hogy 100%-os lesz a hatás :S

A szőrtelenítő krémet nem ajánlom,mert ha véletlenül a hüvelybe kerül,problémát is okozhat/összetétele miatt/

Hallottam már olyat,hogy vki epillálja ott is :S én személy szerint azt nem bírnám.

Én gyantázom,az első pár alkalom szörnyű volt. És nem is tudtam az egészet 1 nap legyantázni, mert sok idő volt, és egyes területeken nagyon fájt.

Az elektromos borotvát nem ismerem, arról nem tudok mondani semmit, de sztem ott is 2 nap és már biztos elkezd nőni a szőr.

Az IPL technológiát /villanófény/ tudom még mondani,bár elég borsos ára van és kellemetlen is lehet :S de nagyon látványos.

Most egyszerre más nem jutott az eszembe :S remélem azért tudtam segíteni.

19/L /kozm. tan./

2010. márc. 24. 16:04
 14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.(:
2010. márc. 24. 16:51
 15/16 anonim válasza:
hát én is jártam már így.. de van egy elég durva módszer, ami nemtom mennyire jó "egészségügyileg" de beválik, nemcsak nekem, de sok ismerősömnek is:D borotválás után önts a tenyeredbe egy kis arcszeszt, és paskold be xD úgy fog csípni hogy majd összepisiled magad, de utána ha már nem mar, nemfog kipattogni. összehúzza a pici sebeket asszem.. én egyszer próbáltam, de annyira csípett hogy majd megvesztem, bár nekem a testápoló is szokott segíteni, de hátha neked is ez beválik. xD
2010. márc. 24. 19:18
 16/16 anonim ***** válasza:
27/L vagyok.Amióta az eszemet tudo,nekem is mindig kipattogzott és vérzett borotva után...de tegnap(milyen érdekes,h. eddig eszembe se jutott :D ) bekentem rögtön utána Helia-D sima hidratáló arckrémmel és semmi pötty,kiütés.Nekem ez segített,neked is próbálkoznod kell,valami csak segít.
2010. márc. 24. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!