Szőrtelenítés. Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. Elég nehéz erről beszélnem, nem is tudom hogyan álljak neki. Szóval.. Miután eltávolítom a fanszőrzetemet, 2 nap elteltével kis kiütések, pattanás szerűségek kezdenek megjelenni a szőrtelenített területen. Mit csinálják vele? Egyesek tanácsolták az arcszesz használatát, de ugyan úgy kijöttek. Mi tévő legyek? 18/F2009. jún. 27. 23:25
1/13 anonim válasza:
borotvahab?:O vagy áztasd előtte sokáig magad..
és azok a kiütések elmúlnak??
2/13 anonim válasza:
Ne borotváld le csupaszra vissaz kell vágni olloval azt kész
3/13 A kérdező kommentje:
Hát ha sima borotvával próbáltam, akkor természetesen a borotvahab nem maradt el. Amikor elektromos borotvával, akkor értelem szerűen nem volt hab. Egyébként igen. 2-3 nap és eltűnnek a "pattanások".
2009. jún. 27. 23:44
4/13 anonim válasza:
Nálam ugyanez a helyzet, csak én lány vagyok. :S
5/13 anonim válasza:
Nagyon sokaknak van ilyen problémájuk. Az érzékeny bőr a borotválás és néha a gyantázás után szőrtüsző gyulladással reagál. Nem cikis, ha elmész a bőrgyógyászhoz és kérsz rá speciális krémet. Aztán ha már rendszeresen használod a krémet,bátran borotválhatod a jelzett területet. Semmiképpen ne használj arcszeszt, mert a nemi területeken a bőröd sokkal érzékenyebb és annyira fog csípni, hogy magától kiugrik a bunda alól.. Akkor inkább hintőport (sima egyszerű illatmentes patikai a legjobb).
6/13 anonim válasza:
gyantázd le, az tartós és nem pattogsz ki tőle.. vagy kérd meg a barátnődet, tényeleg ez a legjobb szőrtelenítési módszer.
7/13 anonim válasza:
van veet krém a drogériákban kapható direkt ilyen szőrtüsző gyulladások ellen...persze lányoknál nagyon intim körzetbe nem ajánlott...de távolabbi helyeken lehet használni:D
9/13 anonim válasza:
Nekem nagyon csúnyán jön ki, érzékeny a bőröm, és csak a neogranormon segít. Patikában vény nélkül kapható. A testápoló nekem semmit sem ér.
10/13 anonim válasza:
probáld meg fentröl lefele borotválni nem pedig lentröl felfele huzni a borotvát!!!!...mert ha lentröl felfele akkor benövéseid lesznek és akkor levegö lessz a böröd alatt és benövi a szörzetedet...és kipatogsz tehát csak fentröl le!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!