Felcsatolhatós haj?
Figyelt kérdés
Szeretnék hosszabb hajat,de az enyém nem nő meg,sajnos.Hallottam erről a megoldásról.Az ilyen műhajat ugye nem lehet formázni?Mert akkor igazi kellene.Szeretném minél olcsóbban beszerezni,úgy hogy minőség.Vaterán már láttam jó párat,de honnan tudjam,hogy melyik jó a haja színéhez?Európai kéne,és igazi,mert ehet hogy később befestem,és formáznám is.Biztonságos neten megvenni?2012. máj. 19. 14:14
1/3 anonim válasza:
A felcsatolhatós hajak is emberi hajból vannak.Ugyanúgy van ázsiai indiai , európai.A youtuben vannak videók hogy hogyan kell felrakni egy ilyet.Festhető is és formázható is.Viszont érdemes elmenned fodrászhoz vele hogy egybevágja a saját hajaddal így nem lesz elütés.
2/3 A kérdező kommentje:
2012. máj. 19. 14:24
3/3 anonim válasza:
Van ami nem emberi hajból van de azokat is lehet formázni csak nem olyan magas fokon mint az emberit.
Amit a képen mutatsz az biztos hogy 100% emberi , látszik rajta.
A saját hajaddal együtt ezt is mindenképpen be kell festeni hogy egyöntetű legyen.Kis különbségek lehetnek például amikor napfény éri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!