Szeretnék futura felcsatolhatós műhajat vásárolni. Milyen tippek, vélemények vannak róla?
és te is az afroline.hu oldalról rendelted? mert ha igen, akkor te tincsezettet vettél, vagy a simát?
és egyébként jól lehet göndöríteni? mert mint azt már felül is írtam, egyesek azt írták, h ők nem tudták..
Második vagyok.
Nekem hullott, töredezett, és egy-két mosás után már elég ratyi állapotban volt, ezért nem ajánlom..inkább fektess be európaira, azt akár évekig el tudod hordani.
szia.
nem tudom, ez a futura mennyi, de én vaterán vettem európait, 10E volt az 50cm-s, 100g-os, és nagyon jól bírja, minden nap használom. a feltevés egyszerű, nekem sem magyarázta el senki, majd linkelek egy videót, ha megtalálom:)
ha érdekel, elárulom, kinél vettem:)
20Ł
előző vagyok, itt a videó:
Az a válaszoló, akinek tört és hullott, az nem tudta hogy kell kezelni.. Bár azt nem tudom hogy tört neki ez a haj, mert ez max "nyúlik". Éppenséggel az igazi emberi haj az, ami hajlamos kiszáradni, és törni. Arról nem is beszélve hogy gusztustalan. A futura alkalmakra remek választás, vasalható göndöríthető, a megfelelő ápolással pedig olyan marad mint újkorában. Mondjuk semmivel sem jobb üzletbe venni, mert velem elég bunkó volt a csaj, igaz adott egy papírt amin rajta van hogy kell kezelni, meddig szabad melegíteni meg ilyenek, (de ezt szerintem postával is kiküldik a haj mellé) de az eladó csaj annyit nem kérdezett hogy van e kérdésem esetleg segíthet e valamiben. Sajnos nekem lesz még egy futásom tressz csatokért, amik drágábbak lesznek mint maga a a haj-.-.. :D
A futura nem egy vacak, csak tudni kell kezelni. Valamint érdemes újra átvarrni a feldarabolás után, garantáltan nem fog hullani!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!