Felcsatolhatós haj?
Figyelt kérdés
Szeretném ha hosszú lenne a hajam,és szeretnék valami egyszerű módszert ami segítene.Bármit ajánlhattok,gyógyszert,pakolást stb.Csak kérlek az árát is írjátok,és azt,hogy mennyi idő után hozott sikert.Aztán a felcsatolhatós hajra gondoltam meg.Mivel a hőillesztésre meg stb.-re előbb-utóbb nem lenne pénzem,ez egyszerűbbenk néz ki.Szeretném majd befesteni a hajam,begöndöríteni,vagy éppen kiegyenesíteni.Ezt megleeht csinálni műhajjal is vagy igazi hajat kell vennem?És szerinteteik mennyi kéne/mennyibe kerülne ha azt szeretném,hogy dúz legyen.
JA ÉS Debrecenben hol kaphatok ilyet??
2012. márc. 3. 10:52
1/2 A kérdező kommentje:
és biztos,hogy nem látszik meg,még akkor sem ha én rakom fel,mert ahogy magamat ismerem,mindig azon aggódnék,hogy valahol kilátszik,csak ha már bizonyított,hogy nem látja senki,nyugodnék meg
2012. márc. 3. 10:55
2/2 anonim válasza:
Figyelj, Debrenceben laksz, ott van egy nagyon de nagyon jo póthajas lány, ugy hivják hogy Kleopátra póthaj szalon. én sanos nem tudok menni hozzá venni hajat, mert messze lakik tőlem, de őt tudom neked ajánlani. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!