Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy 12éves lánynak való a...

Egy 12éves lánynak való a raszta haj?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 12:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
43%
Még egy kis mariska és a Bob Marley-Bad boys :P
2009. dec. 18. 18:12
 22/32 anonim ***** válasza:
87%
miért hiszi azt mindenki hogy a raszta az füvezik?
2010. jan. 6. 23:53
 23/32 anonim válasza:
Mert sok az olyan akik nincsenek tisztába ezekkel, és csak mennek a tömeg után.
2010. febr. 28. 00:09
 24/32 anonim válasza:
Nekem tetszik a raszta haj, nincs bajom vele, de most 12 évesen lehet hogy inkább barbizni kéne neki nem kopaszon sírdogálni, majd kinő neki a haja kb 20 éves korára.
2010. ápr. 9. 16:04
 25/32 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszik a raszta haj, és ezt nem azért mondom, mert nem felel meg a társadalmi elvárásoknak, hanem azért, mert az én ízlésem szerint ez nem jó. Azt sem mondom, hogy jobbak a zselézett hajú, rózsaszín pólós, arany ékszerekkel teleaggatott b*zerátorok, mert abszolút nem különbek. Nekem pl. az sem tetszik. De persze ízlések és pofonok, és mindenkinek magánügye eldönteni, hogy hogyan akar kinézni. Viszont a barátnődtől elég meggondolatlan cselekedet volt ez.

Egyébként mi lett azóta? Mekkorára nőtt vissza a haja?

2010. nov. 11. 18:01
 26/32 anonim ***** válasza:
79%

és ti ezt az egészt el is hiszitek? na nemááár. egyiknap megcsinálja rasztára a haját a barátnőd. aznap úújjong, hogy jajj de jó és az édesannya is dícsérimásnap meg sír és levágja kopaszra?

tudjátok mikor:)

2010. dec. 5. 12:30
 27/32 anonim válasza:
32%
Sok bal***sz kommentet olvastam itt! Egy 12 éves lánynak nem való a raszta! én azt mondom hogy csak azoknak való akik ezt az életstílust is válalják ! és igen azok a raszták tépnek akik vállalták mellé! ennyi! És utálom a divat rasztákat :/
2011. jan. 5. 14:25
 28/32 anonim ***** válasza:
Ha a 12 éves lány tudja vállalni azt a többórás gondoskodást, amit egy ilyen frizura igényel, vágjon bele. Hajrá, raszták!
2011. máj. 29. 10:57
 29/32 anonim ***** válasza:
Szerintem nem korfüggő, nekem tetszik is, sőt nekem is ilyen hajam van. Igaz hogy én 17 éves lány vagyok, vallásilag/világnézetileg is raszta, de ha neki tetszik akkor hadd legyen. Az pedig MARHASÁG hogy nem lehet kibontani, hogy mézzel, tojással kell kenegetni és az is hogy nem kell megmosni.
2011. jún. 8. 14:36
 30/32 anonim ***** válasza:
szerintem nem a kortól függ,de akkor is 12 évesen még nagyon korai szerintem.
2011. jún. 24. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!