Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy 12éves lánynak való a...

Egy 12éves lánynak való a raszta haj?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 12:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
86%

Jaj istenem mennyit paráznak egy hajviselettől... Nekem 14 évesen lett rasztám, mindenki mondta hogy ne csináljam, mert mi lesz akkor a szép hajammal... Rá 2 hónapra elmentem vándortáborba és szörnyen tetves lettem a rossz alváskörülmények miatt (az ágyak tele voltak mindenféle bogarakkal) és akkor mindenki jött, hogy "na látod, én megmondtam! Nem jó a raszta!" A tetveket kiirtottuk, és a rasztám megnőtt, a végén majdnem a derekamig ért.

Gondolom szegénynek most nagyon borzas feje van. Egy-két hónap múlva keressen fel egy rasztázót, hogy égesse le a haját. Akkor nem lesz borzas, nem lesznek kiálló tincsek, csak a szép sima raszták.

Nekem 4 évig volt, sajnos le kellett vágatni :( Ezt megbántam.

Szóval. Szerintem egyáltalán nem gáz, hogy 12 évesen már felvállalja a saját ízlését és nem megy a tömeg után, zac efronért sipítozva. Ha ismeri az eszmét, a zenéjüket stb. akkor teljesen rendben van :) Ha meg nincs... Akkor olló. Naés? A haja visszanő. :)

18/L

2009. jún. 27. 07:30
 12/32 anonim ***** válasza:
76%

7:30-nak

Mért kellett levágatni??

2009. jún. 27. 11:06
 13/32 anonim ***** válasza:
63%
Mert visszatértem az úszáshoz. Azelőtt versenyszerűen úsztam, de abbahagytam, mert más terveim voltak... És hiányzott. :) Sajna a rasztával nem lehet sokáig a vízben lenni, mert nagyon borzos lesz. :(
2009. jún. 27. 11:26
 14/32 A kérdező kommentje:

07:30

Én nem mondtam h gáz.Csak mondjuk ismerem és tudtam,hogy meg fogja bánni,meg is bánta és most szegény itt sír egész nap.Jövőhéten megy levágatni.És ráadásul neki nagyon lassan nő a haja.

2009. jún. 27. 14:32
 15/32 anonim ***** válasza:
90%

Nahát csodálatos hogy mindenki lepontoz azért, mert nekem volt ilyen hajam. Ennyit az előítéletekről.

Nem feltételeztem, hogy szerinted gáz, hisz nem is mondtad.

A barátnőd meg szerintem várhatna még egy picit, míg megszokja. :) De ha nem, hát nem...

2009. jún. 27. 18:04
 16/32 anonim ***** válasza:
17%

NEM! NEM! NEM!

CSÚNYA RONDA!! FÚJ FÚJJ!!

legyen hosszú (vállnál jóval hosszabb, de ne derékig érő)

és TOTÁL EGYENES!!

nah az a szép! ^^

2009. jún. 27. 18:13
 17/32 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem nem!12?'6-17 éveseken szoktam látni.Van is ismerősöm,akinek van.De nekem olyan igénytelennek tűnik!Olyan mintha soha nem mosnák!
2009. jún. 30. 21:16
 18/32 anonim ***** válasza:
26%

Én nem birom ha egy csajnak raszta a haja...Az csak néger pasiknak áll jól.Sztem ha szép arca van 12 évesen,nem kéne egy durung szarral lehúzni...De ez csak az én véleményem...

12/L

2009. júl. 27. 16:00
 19/32 A kérdező kommentje:
köszi a választ!Egyetértek veled.De már levágatta és most kopasz. :/
2009. aug. 2. 21:02
 20/32 anonim ***** válasza:
94%
nem értem mi bajotok van a raszta hajjal... pff enyire sok gyökér embert egy rakásba és amit a többi ember csinál az tetszik?? gusztustalan zselés haj.. gusztustalan pc-k orrba szájba gusztustalan ruhanemükkel az miért más?? miért kell lenézni azt az embert aki kicsit különb mint a többi és nem usztustalan felzselézett hajjal járkákl b*zis polóba meg 10kilós arannyal nézzetek magatokba utánna mondjátok hogy mi a nem jó...
2009. dec. 17. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!