Egy 12éves lánynak való a raszta haj?
1/32 anonim válasza:
Hát szerintem nem, bár ha a szüleid megengedik, minden csak rajtatok áll.
2009. jún. 26. 12:10
2/32 A kérdező kommentje:
Én nem akarok raszta hajat.A bnőmnek(12 éves) ma fogják csinálni.Én próbáltam róla lebeszélni.de azt mondta,h az kifejezetten 12 éveseknek való.És csak kíváncsi vagyok más véleményére.
Szerintem ez egyáltalán nem kor függő, és nem is olyan ez, hogy ha kipróbálja akkor esetleg káros következményei lehetnek. Ha tetszik neki mind1 hogy hány éves, simán kipróbálhatja, ha meg nemjön be, úgyanúgy visszalehet majd formálni a régi haját, vagy amilyet szeretne. De ha ő majd így jobban érzi magát a bőrében, akkor pedig kifejezetten jó hogy megcsinálja.
2009. jún. 26. 12:31
A természeti népeknek az őserdőben nagyon jól áll,de nekik a fültágító is,meg a nyakemelő,meg a nyelvlapoc,meg a tetoválás,meg a testékszerek is jól állnak.Kár hogy hozzájuk igyekszünk hasonlítani.
2009. jún. 26. 12:39
nem. sőt a legtöbb idősebb embereknek sem.
a raszta haj a rasztafárik hajviselete, ami egy jamaikai vallásnak nevezhető. Jah az istenük, a zenéjük a reggae, és a dancehall.
véleményem szerint az hordjon ilyen hajat, aki követi ezt az eszmét, és benne van ebben a dologban.
szerintem a barátnődnek fogalma sincs arról, hogy kik azok a raszták :)
2009. jún. 26. 13:17
Azzal próbáld meggyőzni hogy azt nem lehet kibontani majd, csak levágni!! Miért nem csináltat afro fonást? Azt akkor bontja ki, amikor akarja. Egy lánynak nagyon nem szép a raszta, nekem fiúknál sem tetszik. Milyen hosszú haja vana barátnődnek? Képzeld el hogy 2 év múlva megunja (sztem már pár hónap után meg fogja) és akkor le kell vágni tőből a haját. Ezt ő tudja? És ott lesz 14 évesen tüsi hajjal. A szülei hogy engedik meg neki? :O
2009. jún. 26. 14:44
Segg hülye barátnőd van.
Amúgy fehér vagy nigger? Mert ha feka akkor megértem.
2009. jún. 26. 17:17
8/32 A kérdező kommentje:
öhh.Kész van a haja :S
Egyébként tudja,hogy nem lehet kibontani.
De sztem elég hülyén néz ki így.
Ja,és az a legszomorúbb,hogy az anyjának is nagyon tetszik,és büszke a lányára,hogy ilyen gyönyörű haja van.:(
9/32 A kérdező kommentje:
Az utolsónak:
Fehér,de azért nem segg hülye,csak nem ez a legjobb döntése.És ettől függetlenül ugyanúgy a legjobb bnője maradok,és nem szeretem ha ilyeneket mondanak róla.
Akkor támogasd abban amit ő jónak gondol. Ha ő így érzi jól magát akkor legyen raszta, ha megunja akkor levágatja újranöveszti és kész, nem tudom mit kell ezen ennyit aggódni. Még nem is olyan durva mint egy tetkó, pedig a tetkó sem durva, szóval a raszta haj totál lightos nemdurva, főleg a tetkót nem olyan egyszerű már eltüntetni ha megunja a tulajdonosa.
2009. jún. 26. 22:37
Kapcsolódó kérdések: