Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyantáztassam vagy ne?

Gyantáztassam vagy ne?

Figyelt kérdés

Elég sok hosszú, sötét szőr nő a mellkasomon és a hasamon. Szerinted vele vagy nélküle?

21F

2012. ápr. 30. 22:45
 1/8 Smartguy86 ***** válasza:

Lehet most újat mondok, ami egyes meleg érzelmű embereknek furcsa lesz, deee....

A FÉRFI SZŐRÖS, BASZOD! :D

2012. ápr. 30. 23:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom mikor értik már meg,hogy nem a szőrzeten múlik,hogy valaki b.zi,vagy sem.Én például nem csak a mellkasomat,hasamat,de a karomat és a lábamat is szőrtelenítem és mégsem vagyok meleg,csak zavar a nagy és sok szőr.

Ha téged zavar szed le.Nincs mit veszíteni,mert ha mégsem jön be nagyon hamar viszanő,de hidd el jobb lesz nélküle.

2012. máj. 1. 05:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Elsőnek mondanám: képzeld, a nő is szőrös!

Ha egy férfi szőrteleníti magát, arra rögtön ráfogják, hogy bzi, egy nő viszont gusztustalan és igénytelen, ha nem úgy néz ki, mint a csiga.

Én gyantáztatom magam mindenhol, ahol kell, mert elvárják a férfiak. De én nem várhatom el egy férfitól, hogy itt-ott szőrtelenítse magát?

Engem nem zavar a szőr, de egyáltalán nem bánom, ha egy mellkas sima.

2012. máj. 1. 09:26
 4/8 Smartguy86 ***** válasza:
Amelyik férfit zavarja a szőrös punci, az is b*zi...
2012. máj. 1. 10:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Utolsó:

És téged a lányokon a szőrös láb meg a hónaljkutyus sem zavar?

Mert képzeld, ott is nő a lányoknak.

Egyébként személy szerint nekem is szőrösen tetszik egy férfi:D A csupasz mellkas akkor jó, ha vkinek szép, izmos felsőteste van.

De azért szerintem is elvárhatják a nők is, hogy a férfi szőrtelenítsen, ha már a nőktől elvárják.

De amúgy ha van barátnőd, akkor őt kérdezd meg.

Ha nincs, akkor meg hordd úgy, ahogy neked tetszik.

2012. máj. 1. 17:59
 6/8 Smartguy86 ***** válasza:

A hónaljamat én is borotválom, mivel pl. edzéskor sokkal kényelmesebb. De a lábamat meg a mellkasomat nem szőrteleníteném úgy, mint azok a fiúkák, akik strandizomzatra gyúrnak...

A nőknek nem mindegyiknek szőrös a lába annyira, hogy zavaró legyen. Persze aki sokat borotválja annak egy idő után drótszőrű lesz - az nem valami vonzó. A hónaljkutya se igazán menő, mert megtartja a szagot...

2012. máj. 1. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:

#3 vagyok.

Okospasi86, láttál Te már pl. atlétikát? Szerinted azért vannak szőrtelenítve, hogy a "strandizmaikat" mutogassák?

2012. máj. 1. 18:50
 8/8 Smartguy86 ***** válasza:

"azok a fiúkák, akik strandizomzatra gyúrnak... "

Azok, akik. Nem azok az atléták, akik...hanem azok, akik. Értem? :D

2012. máj. 1. 18:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!