Van aki levágatta a haját rövidre újévre vagy mostanában? 22/L
Sziasztok! Én eredetileg azt terveztem, hogy új év új haj :D és megnyíratkozom, de végül nem volt hozzá bátorságom levágatni a derékig érő szőke hajam :( Így most gyűjtöm hozzá az energiát mert le szeretném egyszer igazán rövidre (akár teljesen csupaszra, ha már levágatom akkor kipróbálnám :D (vállnál rövidebb kiskorom óta nem volt)....)
Aki levégatta milyenre vágatta?
Pont ezen szenvedek. Bár nekem már csak nyak középig ér. Szeretnék rövidet de a nőiesség elvesztése mellett attól is tartok hogy öregítene (így is én már 34 vagyok). 20 évesen volt rövid de nem túl szerencsés fazon. Akkor azt is szerettem, de nem volt jó. Akkor még nem tudtam kezelni a hajam, sminkelni és öltözködni se nagyon. Most azt gondolom tudnám már viselni…de mi van ha mégse?? Azért is gondolkodok rajta mert van ahol olvastam hogy nyújtja a nyakat. Nekem pici tokám is van sajnos.. nem tudom mi lenne jó. (Nem vagyok túlsúlyos, a toka genetika-kor). Én ilyesmiket néztem.
Én holnap fogom levágatni a hajam
akkor megyek fodrászhoz.
Egy éve vágattam utoljára
azóta elég hosszúra meg nőtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!