Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van aki levágatta a haját...

Van aki levágatta a haját rövidre újévre vagy mostanában? 22/L

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én eredetileg azt terveztem, hogy új év új haj :D és megnyíratkozom, de végül nem volt hozzá bátorságom levágatni a derékig érő szőke hajam :( Így most gyűjtöm hozzá az energiát mert le szeretném egyszer igazán rövidre (akár teljesen csupaszra, ha már levágatom akkor kipróbálnám :D (vállnál rövidebb kiskorom óta nem volt)....)

Aki levégatta milyenre vágatta?

tegnap 00:06
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
kopaszra? 😂
tegnap 00:26
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Én letolattam nullással (lapockáig ért előtte), és imádom, nagyon jó döntès volt :) 24L
tegnap 07:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Pont ezen szenvedek. Bár nekem már csak nyak középig ér. Szeretnék rövidet de a nőiesség elvesztése mellett attól is tartok hogy öregítene (így is én már 34 vagyok). 20 évesen volt rövid de nem túl szerencsés fazon. Akkor azt is szerettem, de nem volt jó. Akkor még nem tudtam kezelni a hajam, sminkelni és öltözködni se nagyon. Most azt gondolom tudnám már viselni…de mi van ha mégse?? Azért is gondolkodok rajta mert van ahol olvastam hogy nyújtja a nyakat. Nekem pici tokám is van sajnos.. nem tudom mi lenne jó. (Nem vagyok túlsúlyos, a toka genetika-kor). Én ilyesmiket néztem.

[link]

tegnap 08:47
 4/10 anonim ***** válasza:
3as szerintem próbálj ki olyat amiben jobban fel van nyírva a rövid részek.
tegnap 09:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező azt javaslom ne húzd az idő otthon magadnak csináld meg a teljesen kopaszt nem lehet elrontani.
tegnap 09:27
 6/10 anonim válasza:

Én holnap fogom levágatni a hajam

akkor megyek fodrászhoz.

Egy éve vágattam utoljára

azóta elég hosszúra meg nőtt.

tegnap 11:27
 7/10 anonim ***** válasza:
6os milyenre fogod vágatni?
tegnap 12:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen megnyírlak és ha vacillálsz, átlendítelek a holtponton.
tegnap 23:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A 8-as ötlete jó, nekem is ez kellett. Időpontom volt a fodrásznál, elmentem, ott meg variáltam. Azt mondta, ne matekozzak, ez csak haj és kinő újra és már kezdte is ollóval rövidre nyírni a hosszú tincseket, aztán szépen pikk-pakk legépelt.
tegnap 23:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az év végi őrület alatt semmi kedvem még fodrászhoz is rohangálni.
ma 07:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!