Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van aki levágatta a haját...

Van aki levágatta a haját rövidre újévre vagy mostanában? 22/L

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én eredetileg azt terveztem, hogy új év új haj :D és megnyíratkozom, de végül nem volt hozzá bátorságom levágatni a derékig érő szőke hajam :( Így most gyűjtöm hozzá az energiát mert le szeretném egyszer igazán rövidre (akár teljesen csupaszra, ha már levágatom akkor kipróbálnám :D (vállnál rövidebb kiskorom óta nem volt)....)

Aki levégatta milyenre vágatta?

jan. 5. 00:06
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%
Én férfi vagyok de megbánnám ha letolnám a majdnem köldökig érő hajam, hiányozna. Nem lehetne fasza viking fonatokat csinálni. Pedig sokszor megfordul a fejemben mennyivel egyszerűbb lenne egy rövid haj.
jan. 7. 00:02
 12/21 anonim válasza:
67%

Én férfi vagyok 30 éves és múlt hétvégén tar kopaszra leborotváltattam hajam

Nem volt különösebb oka még soha nem voltam tar kopasz. Egyébként sűrű hajam van teljesen átlagos felül hosszabb volt hátul meg oldalt persze rövid de úgy voltam vele kipróbálom szóval miért ne

Tudom a nőknek ez jóval nagyobb lépés és a te döntésed

Én csak annyit mondanék hogy egyáltalán nem bántam meg és csak bátorítani tudlak hogy hajrá

Én egy darabig biztos maradok kopasz mert nekem tetszik

jan. 7. 09:57
 13/21 anonim ***** válasza:

Én is fiú vagyok. Két éve nő a hajam. Már a tavaly nyár is borzasztó volt benne. Iszonyatosan melegít. Ilyenkor télen biztos nem vágatom le, ha már így megnőtt. A fülem is benne van, nem kell sapka, sosem fázik így a fejem.

Ha levágatom, az majd csak tavasszal lesz, nyár előtt. Igaz, nekem kopasz, vagy nagyon rövid hajam soha nem volt.

jan. 7. 10:53
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Én tavaly év elején nyírattam jó rövidre hasonló ingerből, nem bántam meg, pedig lapocka alá érő vöri tincseim voltak.
jan. 7. 15:24
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ősszel vágattam le a hajamat, ami amúgy a hátam közepéig ért. Őszintén, nem bántam meg, sőt! Sokkal könnyebben tudom kezelni is, meg mindenki szerint jól áll, amúgy azóta rengeteget nőtt. Ja a nyakam közepéig vágta a fodrász, azóta a vállamig ér.
jan. 8. 20:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Fokozatosan is lehet ezt, nekem igy lett hosszubol mindig kicsit rovidebb es most 1,5 millisre van mar nyirva a hajam ami igazan en vagyok :)
jan. 12. 10:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Aki drasztikus hajvágást tervez, annak szívesen levágnám ;)
jan. 22. 16:08
 18/21 anonim ***** válasza:
60%
17: Van egy rossz hírem, hogy aki ilyet tervez, valószínűleg inkább hivatásos fodrászra fogja bizni, és nem egy hajvágás-fétises idegenre.
jan. 22. 17:56
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nyáron akarom majd nullásra nyíratni. Már most is szeretném csak fázna a fejem meg nagyon fehér lenne a fejbőröm csak pár anyajegy díszítené.

Voltam már bőrkopaszra nyírva gyerekkoromban anyu megkérte aput vigyen el a fodrászhoz vágassa le a hajamat apu kopaszra nyiratott. Akkor sírtam de mostmár vágyok arra hogy kopaszra legyek nyírva.aztán ha nem tetszik úgyis megnő

febr. 13. 02:25
 20/21 anonim ***** válasza:
19, majd megnyírlak ha aktuális lesz :P
febr. 14. 09:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!