Attól függ pontosan milyen paróka és milyen hajfesték. Egy jó minőségű paróka nagyon drága, de nyilván ott is vannak olcsóbbak. Hajfestékből pedig ahogy van az ezer forintos drogériás, úgy van a drágább is, meg nyilván ha fodrásszal festeted, akkor még drágább.
Szerintem amúgy attól függ milyen színű hajat akarsz. Feketéből a szőke eléggé roncsolja a hajat, főleg ha tartósan szőke akarsz lenni. Van akinek a haja jobban bírja a szőkítést, valakinek kevésbé.
Szóval a kérdésedre nem lehet választ adni további információk nélkül.
Egy jó paróka többszáz ezer, a Sheines parókákban én nem hiszem.. az tuti gagyi.
Amúgy meg én rózsaszín hajszínezőt használnák ebben az esetben.
A Sheines paróka még farsangra is gagyi. Az szerintem felesleges pénzkidobás, meg szerintem nem is lesz energiád ezt feltenni.
Egy paróka alatt le kell fonni a hajat, aztán leragasztani, hozzásminkelni a mesht az arcodhoz.
Szőke hajból pinket otthon is tudsz, ez egy hajszínezővel könnyen megoldható, és viszonylag nehéz elbacni. Ehhez nem kell otthon peroxiddal dolgozni, csak rárakod a szőke hajra és befogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!