Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi az oka hogy nekem hajmosás...

Mi az oka hogy nekem hajmosás után mindig hatalmas nagy hajam? Egy cm-t se hosszab, hanem oldalt meg elől hatalmas nagy. Rengeteg sok más és más sampont használtam de mindig olyan. Aztán meg mindig kell mennem a fodrászhoz, így csak szórom a pénzem.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért van ez, mert sok hajad van! Menj el fodrászhoz, és mond meg neki, hogy ritkitsa meg! Igaz, ezt félévente meg kell ismételned, ha tényleg sok hajad van, de jobban megéri, mint azt a sok sampont elhasználni. :)
2012. ápr. 26. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne ritkíttasd meg,inkább örülj, hogy sosem kell tupíroznod:)(ha lány/nő vagy!)
2012. ápr. 27. 00:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél olyan termékeket, amikre anti-frizz van írva, ezek kifejezetten ilyen hajra valók. Nem túl száraz emellett a hajad? Ha azt még rendszeresen samponozod, attól is lehet ilyen. Használj olyan sampont, ami nem szárít. Ez a legjobb: [link]

Természetes anyagokból van, dm-ben 429 Ft. Emellett mindig használj balzsamot, pl. a Wella pro series Repair nagyon jó.

2012. ápr. 27. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.