A lenti hajpakolást hajmosás előtt vagy után kell felvinni a hajra?
Figyelt kérdés
Találtam egy hajpakolás receptet, amiben tojás, uborkalé, méz és olíva olaj van, de arról nem írt, hogy a pakolást hajmosás előtt vagy után kell e felvinni. (Itt a teljes recept:
Keverjünk össze 3 evőkanál uborkalét 1 kávéskanál mézzel és 2 tojássárgájával. Adjunk hozzá 1 evőkanál olajat. Vigyük fel a hajunkra, tegyünk rá fóliát, és fedjük le törülközővel. Fél óra múlva alaposan öblítsük le.)
2012. ápr. 21. 19:05
1/4 anonim válasza:
sztem mindegy, de inkább mosás után, úgy szokás a pakolásokat.
2/4 anonim válasza:
Szerintem a tojást meg a mézet aligha tudod kiöblíteni sima vízzel. Én samponozás előtt tenném fel.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Ha samponnal mosom ki, akkor is használ?
2012. ápr. 22. 11:05
4/4 anonim válasza:
persze, a lényeg, hogy alaposan mosd ki, de sztem mindegy h mosott v nem mosott hajra viszed fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!