Hatalmas hiszti negyedik napja 2,5 éves lányomnál a fürdésnél a hajmosás miatt, mit tehetek?
volt/van, sajnos a legeleje óta. az ülvefürdés kb. 1,5 évesen sikerült először, addig csak állva. hiszti a lemosdáskor mindig van. mindig. és még leírhatnám nagyon sokszor, hogy mindig. sőt az utóbbi időben megint nem fürdik ülve csak állva, és azonnal le lehet mosni és kivenni (tehát nincs pancsi). hajmosás szintén végigbőg.
minden kipróbálva (mondokázás, tükrös módszer, bábozás, hivatkozás a mesére, hivatkozás a filmre, apa is anya is mos, minden). azt még nem próbáltam, hogy kihagyok egy napot. szóval bocsi az offért, hiszti van nálunk is, módszerem nincs, hozzászoktam.
Én egy összehajtogatott törölközőt adtam a kezükbe, hogy szorítsák rá a szemükre, arcukra. Eleinte segítettem tartani.
A hajszárítást is utálták, amíg rá nem jöttem, hogy a fülükbe fújt meleg zavarja őket. Onnantól szóltam, mikor takarják le a fülüket.
Hajkarika esetleg? Így nem folyna a szembe a víz. Vagy a pároddal együtt kéne fürdetnek, ő a hátára fektetné és te szivaccsal lemosnád a haját?
27 hónapos fiú anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!