Miért ilyen mindig a hajam hajmosás után?
Figyelt kérdés
Mikor megmosom a hajam jó alaposan + alaposan le is öblítem, utána még mindig olyan durva tapintású, azon a részen, ahol a nyakam van ott meg össze van állva (tincsekké), mintha zsíros lenne. Egyáltalán nem selymes tapintású..
Kicsit értetlenül fogalmaztam, akkor elnézést. Van valami tippetek, hogy ne ilyen legyen a hajam? :/
Köszi előre is a válaszokat.
2012. ápr. 23. 15:38
1/8 anonim válasza:
Szia. Csak sampont használsz? Vagy használsz balzsamot is?
2/8 A kérdező kommentje:
Csak sampont. Amióta nem használok balzsamot, ilyen a hajam (bocsi, ezt kihagytam)
2012. ápr. 23. 15:48
3/8 anonim válasza:
nem jól mosod meg a hajad, vagy nem jó a víz illetve a sampon amit használsz....
4/8 anonim válasza:
Nem mosod ki rendesen a sampont. Használj balzsamot is, az is jót fog tenni.
5/8 anonim válasza:
Első vagyok. Igen használj balzsamot jól írták valamint cseréld le a sampont is amit eddig használtál. Illetve ha ilyen rossz állapotban van a hajad, akkor egy kis hajpakolás is tuti használna:)
6/8 anonim válasza:
Hajpakolást próbáld ki és amint írták többen is előttem balzsamot is használj...a samponod meg ha lehetséges cseréld le!és próbáld úgy mosni a hajad hogy kád fölé hajolsz hajadat belelógatod és úgy a nyakadnál és mindenhol meg tudod normálisan mosni..és ki is tudod öblíteni remélem segíthettem:)
7/8 anonim válasza:
Nekem a sampon leöblítése után mindig borzasztó száraz a hajam. (Oké vizes, de száraz, értitek :D) Miután rakok rá hajpakolást utána viszont puha és selymes lesz. Balzsamot is használhatsz, de szerintem a hajpakolás kicsivel jobb.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2012. ápr. 26. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!