Érdemes rendelni az Avonból Solutions Complete Balance krémet?
Az éjszakait nem tervezem megrendelni, csak a nappalit.
Ez mellé esetleg használhatnám a Beautiful Hydration revitalizáló szemránckrémet? Ugyanis a Complete Balance mellé nincs ilyen.
Esetleg a Sensitive Botanicals szemránckrém jobb lenne hozzá?
Nagyon zsíros sajnos a bőröm, és a szemeim alatt vannak kis karikák, ezekre a problémákra szeretnék megoldást találni.
Használhatsz mellé másfajtát. Én is a Beautiful szemránckrémet vettem meg, de pár nap után apró kis pöttyök jelentek meg a szemem körül, így sajnos abba kellett hagynom. (De neked lehet, hogy jó lesz) Most a gránátalmás bőrvédő szemkrémet használom, az nagyon szupi, és olcsóbb is.
A Complete Balance is nagyon jó, kb. két hónapja használom az egész termékcsaládot, szépen rendbe tette az arcomat. Csak ajánlani tudom. Azelőtt Garnier Pure termékekkel "kezeltem" magam, hát igaz a mondás: minél jobban szárít valami, utána annál jobban zsírosodik a bőr.
Egyébként az éjszakai krém egy picit ragadós, pedig gél állagú, nagyon minimális mennyiséget kell tenni, így szépen bele lehet dolgozni a bőrbe.
Na ez hosszúra sikeredett, de remélem tudtam segíteni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!