Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek az Avon...

Mi a véleményetek az Avon Solutions termékekről?

Figyelt kérdés
Jók ezek a termékek? Van kedvencetek?
2012. ápr. 14. 23:33
 1/8 anonim ***** válasza:
agyonreklámozott vacak
2012. ápr. 14. 23:46
 2/8 anonim ***** válasza:
nem használ-nem árt kategória, de legalább nem drága. Én a zsíros bőrre valót használtam, az arclemosót, tonikot és krémet. Semmi hatását nem tapasztaltam, a krém meg zsíros volt, igaz, nekem nagyon zsíros amúgy is a bőröm. Nem nekem gyártották. Kérj termékmintát, akkor derül csak ki, hogy neked jó-e a termék.
2012. ápr. 15. 08:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a mellfeszesítő zselét használom. Jó az illata... Semmi egyéb pozitívumot nem tudok nyilatkozni róla. Reggel bekenem, megvárom míg megszárad, és este fürdésnél még érzem, hogy jön le, szóval egy fél nap nem elég neki, hogy beszívódjon. Használni abszolút semmit nem használ.
2012. ápr. 15. 08:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek az első hozzászólóval. Sajnos semmit nem ér :(

A krémek nem szívódnak fel rendesen, réteget hagynak az arcon, le tudom kaparni magamról. Ilyen szar krémmel(solutions sensitive botanicals) én még nem is találkoztam! Kár, pedig jó a marketing, és szép a tégelyes krémek csomagolása de kb. ennyit tudnak.

2012. ápr. 15. 11:53
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Nagy szar az összes avonos cucc.
2012. ápr. 15. 12:26
 6/8 anonim válasza:
Nem jó az avon marketingje. egy mlm cég, ha reklámozza magát ilyen szinten, már rég nem jó.. ezért marad kevesebb pénz az avon tanácsadóinak kifizetésére, mert erre költik a pénzt. veszteségesek. már nem tudnak mit csinálni, hogy eladják a vacak termékeiket.
2012. ápr. 16. 14:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem jó a marketingje? A világ első számú direkt értékesítő vállalata, amely a "nők védelme, nők jogai" mellett kampányolva és sztárokat bevonva (Salma Hayek, Fergie, Patrick Dempsey,Courtney Cox,stb...magyar viszonylatban Zséda, Ördög Nóri)kelti a nők vállalatának illúzióját. Én ezt mindennek mondanám csak rossz marketingnek nem... Egyébként meg még a jó termékeknek is szükségük van reklámra...nem is ezzel van a baj.
2012. ápr. 16. 16:37
 8/8 anonim válasza:
Ugyanolyan átlag krém mint pl:Dove meg hasonlók...csak annyiból más hogy agyonra van reklámozva és Ördög Nóra a reklámközbe sem használja....ennyi:-)
2012. ápr. 23. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!