Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Te undorítónak találod, ha a...

Te undorítónak találod, ha a fürdőruha nyoma ottmarad barnuláskor?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 19. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
nem.
2012. ápr. 19. 14:42
 2/4 anonim ***** válasza:
nem undorító,de szerintem nem esztétikus! Mell és a nemi szerv is szebb barnán! Én napozáskor rászolizok ilyenkor!
2012. ápr. 19. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
nem, de mindig bikinit veszek fel, nem egyberészeset. Monokinizni és szolizni sem szoktam, szóval azért megpróbálok "normális" keretek közt, minél nagyobb felületen lebarnulni.
2012. ápr. 19. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem undorító az. Bár én ha így lebarnulok hogy meglátszik akkor felszoktam menni a panel tetőre meztelenül napozni. Ez nem vicc. Tényleg szoktam ilyet. A gondnok lánya a barátnőm ő oda adja néha a kulcsot és mivel senki nem lát át ide egyáltalán így simán megcsinálom. Persze körülötte csinálok egy kisebb kerítést hogy a szomszéd lépcsőházból ha feljön valaki ne lásson meg rögtön, de ez nem jellemző itt.
2012. ápr. 21. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!