Mit gondoltok azokról a lányokról, akiknek póthajuk van?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 21:21
1/7 anonim válasza:
ha nagyon kevés haja van vagy nagyon rövid vagy ilyesmi akkor megértem.
de az olyan lányokon akiknek amúgy is szép a sajátjuk, nekik szerintem felesleges, de nem itélem el, mindenki arra költi a saját pénzét amire akarja.
2/7 anonim válasza:
elsőnek a pont. egyébként volt egy évfolyamtársam, akinek vállig érő haja volt, szőke, aljában fekete melírral. aztán egyik nap beállított hosszú fekete póthajjal,a szőke pedig maradt. ez így rendkívül ízléstelen. aztán befestette az egész haját feketére, de még akkor is látszott h póthaj. szóval addig rendben, amit az első írt le, de nagyon könnyen el lehet cseszni.
3/7 anonim válasza:
első vagyok: az én osztálytársamnak válig érő hullámos haja volt, amire rárakták a szög egyenes póthajat és úgy hagyták mert neki úgy tetszett....szépséges volt:D
4/7 anonim válasza:
ízlésesnek, igényesnek kell lennie.ellenkező esetben szörnyű hatást ér el:D
de bevallom, láttam már nagyon szép hajakat is:)
5/7 anonim válasza:
Ő dolga, mit csinál, de 99%-ban virít róla, hogy nem az ő haja. Nekem mondjuk nem is lenne gusztusom más haját magamra rakni. Szerintem ez pont olyan, mintha más levágott körmét ragasztanánk magunkra, mert ugyanolyan anyagból van végül is, mint a haj.
6/7 anonim válasza:
Szerintem aki normálisat tetet fel magának, ami pl. nem úgy néz ki, mint amit sokan előttem leírtak, addig nincs vele gond.
Múltkor pl. az egyik ismerősömnek volt póthaja, és ha nem tudtam volna, hogy rövid a haja akkor fel sem tűnt volna, hogy póthaj. :)
7/7 anonim válasza:
Én nem tudnám elképzelni magamon, ahogy már előttem is írta valaki: undorító... Nekem amúgy is van ilyen "hajfóbiám", egyszerűen rosszul vagyok, félek, kiráz a hideg, amikor meglátom például a kiskoromban levágott és eltett copfomat... Brrr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!