Mit gondoltok a szőke hajú, fehér bőrű, szeplős lányokról?
Uccsó válaszoló:
Én fehérbőrű vagyok, szeplős,és szőke a hajam...egyébként az utcán is mászkál "egy-két" ilyen lány..Te hol élsz?
Én fehér bőrű, szeplős vagyok és vörös!!A 16.kromószáma mutációjának következtében....tényleg nem láttam még ugyanezt szőke hajjal, és nem is tudom elképzelni!
Nekem még a fehér bőr-fekete haj is merész párosítás ( mint hófehérke), de ez a szőke!! Hát elég sápadtak lehetnek!
Mutassatok képet, mert elképzelni sem tudom.
én is ilyesmi vagyok és kicsit sem félénk :D
de nem úgy kell elképzelni, mint általában egy született vörös szeplős kislányt :)
tehát nincs annyi szeplő rajtam és halványak :D
18:58-as nak
En barna vagyok a gyerekeim es a ferjem szokek es sokkal dusabb a hajuk mint az enyem .Az nem igaz hogy egy szoke vilagosboru no soha sem lehet olyan szep mint egy mediterran tipusu no.Mindenkinek mas a szep. Meg kell nezni hany gyonyoru sztarnak modellnek van szoke haja es feher bore.pl Tailor Swift
En az USA-ban elek es az a tapasztalatom hogy itt nepszerubb a szoke haju no mint otthon.
Sokkal szebbek a szőke hajú, kék szemű, világos bőrű nők!
A mediterrán nők azok lehetnek cigányok is...nos ők szépek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!