Mit gondoltok az extra hosszú hajú lányokról?
Nekem nagyon tetszik a hosszú haj. De az ilyen hosszú, amit írsz, az már nem. Azért, mert hiába van hosszú hajuk, meg ha ügyes, akkor ápolt is, de az ilyen lányok szinte mindig befogva viselik a hajukat. Úgy meg nincs sok értelme. Bár megértem, hogy olyan hajmennyiség milyen rakoncátlan lenne kiengedve. Tehát nem látom értelmét annyira hosszúra megnöveszteni. De ettől függetlenül, ha látok ilyen lányt, mindig megcsodálom a hajkoronáját!
23/L
Nekem nagyon tetszik, de csak abban az esetben, ha elég dús. Annál rosszabb nincs, ha kevés, vékony szálú valami csüng az ember hátánál, alig pár szál :s de ha dús, akkor az szép, meg rengeteg dolgot lehet vele csinálni, bár ahogy egyre nő, egyre nehezebb kezelni...
Nekem a derekamat kezdi el túlnőni lassan, és egy ideig még nem is lesz szívem lenyírbálni rövidre.
Szóval szép.
20/L
Nekem is bejönnek a hosszú hajú lányok.Van is ilyen hosszú hajú lány ismerősöm. Egyáltalán nem kelti azt az érzést, hogy ápolatlan lenne.
19/F
Attól függ, ha alacsony a lány akkor a nagyon hosszú hajjal olyan kis törpének néz ki, szóval nem tetszik. De magas lányoknál nincs ilyen gond. Bár én jobban szeretem a vállig érő hajat.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!