Mit gondoltok az extra hosszú hajú lányokról?
Érdekes válaszok! Én pont azért növesztem meg extra hosszúra, mert egyedi, és másnak ilyen nincs. (Legalább is nem sokaknak.) Nincs feltűnési viszketegségem, de azért szeretem, ha megcsodálják. :)
Most a combom felső részéig ér, nagyon dús és hullámos, a legvégén nagy loknikkal. Nincs elvékonyodva, mert havonta vágom. 3 naponta mosom, úgyhogy nem is koszos. Általában kontyban hordom (nagyon sok fajtát tudok, sok különféle cuccom van, amiket bele tudok rakni, úgyhogy nem egyhangú). A suliban már többen mondták, hogy nem is tudják, hogy tudom ilyen rafkósan mindig megcsinálni. Meg többen megállítottak az utcán, hogy mondjam már el, hogy mit használok rá, hogy ilyen fényes és nem törik. Szóval nem is ápolatlan. Persze elég sok lányt látni, akinek el van vékonyodva, töredezett és fénytelen, de van kivétel is. :)
Ízlések és pofonok, nekem az ideális hajhossz az a csípőig érőtől a combig érőig van.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!