Gyantázás utáni kipirosodást hogyan tüntetitek el?
Figyelt kérdés
Tegnap este gyantáztam a bajuszvonalat és gondoltam majd este megnyugszik a bőröm, de még mindig nagyon ki van pirosodva, valahol olyan, mintha kicsit fel is sértette volna a bőrt (először gyantáztam, hát bénáztam egy sort). Mivel nyugtathatnám a bőröm? Mi tünteti el a kipirosodást? Kicsit éget is a helye... uborka mondjuk használ rá? Mit tanácsoltok? Saját tapasztalatok is érdekelnek. Előre köszi. :))2012. ápr. 17. 09:38
1/7 anonim válasza:
Körömvirág krém.
Vagy egy kis babahintőpor-bár ezt a lábamra szoktam használni.
2/7 A kérdező kommentje:
tényleg, ez eszembe sem jutott, pedig már használtam korábban másra. :) köszi a tippet, már fel is kentem :)
még annyi kérdésem lenne, h melyik irányba kell a gyantacsíkot lerántani? (buta kérdés tudom, de mindenhol máshol epilálok) növekedési iránnyal megegyezően, vagy ellentétesen? van még valami tipped esetleg ehhez?
2012. ápr. 17. 12:04
4/7 anonim válasza:
Növekedési iránnyal ellentétesen.
Utána használj gyantalemosó olajat, majd bőrnyugtató krémet, Sudocrem jó rá (gyógyszertárban kapható). Én az érzékeny területekre használom, de egyébként egy fodrászkellék boltban vehetsz rá gyantázás utáni nyugtató balzsamot is.
5/7 A kérdező kommentje:
Meg úgy általánosan is az lenne a kérdésem, h hogyan kell egyáltalán úgy csinálni, hogy ne legyen nyoma, max órákig, ne pedig napokig? Mert nekem még másnap látszódott, harmadnap és kicsit negyednap is.
2012. máj. 1. 14:00
6/7 anonim válasza:
Ez függ a bőrtípusodtól is, lehet érzékenyebb. Használj titán-dioxidos gyantát, az extra érzékeny bőrre készült. Az érzékeny helyeken nem árt, ha valaki besegít kifeszíteni a bőrt, különben csúnya véraláfutásokat szerezhetsz.
7/7 anonim válasza:
Ja én ma szereztem véraláfutást :( az intim részeken kérj segítséget a kifeszítéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!