Hogyan tüntetitek el a bikinivonalról a szőrt?
Mi az ami hatékony és kevésbé fájdalmas?
én borotválom, de kipattogok. Olvastam, ha szörirányba borotválom akkor nem pattog ki a bőr, de úgy meg nem tudom simára borotválni. :-(
Én epilátorral vagy szőrtelenítő krémmel szoktam leszedni a szőrt...
Epilátorral csak az első szőrtelenítés volt fájdalmas (elég nehezen tudtam rászánni magam), utána már nem olyan fájdalmas és az a jó benne, hogy tartósabb a szőrtelenség, a kinőtt szőrszálak sem olyan sörtések, erősek, mint a borotválásnál.
A szőrtelenítőkrém nagyon kényelmes, de nem tartós a hatása, mondjuk ettől sem lesz sörtés a kinövő szál.
A borotválás a legrosszabb megoldás, mert azokat a vékony kis pihéket is megerősíti, ami addig nem is látszott, már másnap sörtés a bőröd, első nap kipattog, második nap szúr... :[
És én mindig féltem, hogy megvágom magam!!! 8-o
Nekem az epilátor jött be!
A hónaljamat is epilálom.
(Rájöttem, hogy erre olyan epilátor a legjobb, ami keskeny fejű, csak 2-4 tárcsája van, nem ragad meg egyszerre sok szőrszálat. Ezzel nem fájdalmas a szőrtelenítés.)
A krémek vhogy nekem nem jönnek be. A lábamat epilálom, még fáj ott is. a hónaljamat próbáltam de negyon fájt, a bikivonalat meg még nem mertem..
KÖSZI :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!