Ha egy hónapig szedem a revalid kapszulát (naponta 1) látszani fog a változás?
+ van balzsam,samponom is
Mert arra gondoltam,hogy 2013-ig akarom kúra szerűen használni őket,csak nem tudom,hogy nem-e lesz tőle bajom vagy bármi,lehet hülye ötlet lenne,érdekelne a véleményetek.
Holnaptól kezdeném :)
Nagyon szépen köszönöm a türelmet.
Nekem anyum régen szedte miutàn megszülettünk és azt mondta hogy olyan 2 honap kellett hogy làtszodjon valami vàltozàs.
Amùgy bajod nem hiszem hogy lesz töle mert ez vitamin nem gyogyszer de azért kérdezd meg azeladot vagy olvasd el a "hasznàlati ùtmutatot" de nemhiszem hogy lenne valami mellékhatàsa...
én úgy gondolom, hogy nem elég 1 hónapon keresztul napi 1db. én is nem rég kezdem el egyébként.
a használati útmutatón ott van az, hogy legalább 2-3 hónapig kell szedni, napi 3 db kapszulát. ha nagyon vészes a helyzet, pl nagyon hullik a hajad, vagy valami nagy gond van, akkor napi 6 db, de a benne lévo éleszto nem tesz jót a hasnk, szóval a napi 3db-ot ajánlom.
ohh, és szerintem hatásos, nálam látszik a vltozás : )))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!