Megőrülök a zsírosodástól! Mit tehetnék még?
Figyelt kérdés
Szörnyen zsíros az arcom és a fejbőröm de még a fülem is. Voltam hajgyógyásznál, bőrgyógyásznál( ráadásul magándoki, nem kevés pénzt otthagytunk), használtam kénes sampont semmi de semmi javulás. Az arcomból szó szerint folyik a zsír! 2 naponta muszáj hajat mosnom de a második napra már olyan mintha 1 hete nem lett volna megmosva. Próbáltam azt is, hogy 1 héten egyszer mosom meg de semmi változás.2012. ápr. 7. 13:47
1/3 anonim válasza:
Naponta kétszer (reggel, este) mindenképp tisztísd át az arcodat, és esetleg kend át valamilyen tonikkal, ami összehúzza a pórusokat. Sokszor napközben csak leöblíted gyorsan az arcod vízzel, az is segít. A hajadra tudom ajánlani, hogy vegyél száraz sampont zsíros hajra (pl. syoss) és akkor nem kell 2 naponta megmosnod.
2/3 anonim válasza:
Az összes reklámozott terméket dobd el. Vegyél KAVICZKYT, igaz hogy 6000-10000 egy tégely, de az két hónapig elég, semmi vegyszer nincs benne, szépen helyre fogja tenni az arcbőrödet. Zsályateát igyál sokat, szépen csökkenti a termelődést. Mora terápia is szóbajöhet. Sampon,: a kénes sampon sem jó, mert abban is van Sodium Laureth Sulfate, ami kikészíti a fejbőrt, pláne a problémás zsírosat...mert ez az összetevőt (zsíroldót) kocsimosószerekhez és mosógatószerekhez adagolják, szóval keress egy olyat amiben nincs ilyen. Édességet hagyd el mert növeli a faggyűtermelést. Iszappakolást (AHAVA) a hajra, arcra...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. ápr. 7. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!