A fodrász mindig ki mossa a hajat?
Figyelt kérdés
Vágásra mennék és itthon kimosnám a hajamat, szóval ő már ne mossa. Erre meg lehet kérni, vagy a fodrászok mindenféle képen kimossák?2012. ápr. 5. 12:29
2/8 A kérdező kommentje:
Biztos? xD Most megyek először fodrászhoz (elég ciki) és nem tudom milyen, mert már anya volt olyan fodrásznál, akinél direkt meg kérte, hogy ne mossa ki, és még is ki mosta, mert azt mondta a fodrász, hogy ő nem tudom száraz hajat vágni. Viszont én meg nem szeretem, ha más mossa a hajamat.
14/L
2012. ápr. 5. 12:44
3/8 anonim válasza:
Nekem volt, hogy nem mosta meg, csak ráspriccelt vizet, és úgy neki is jó. Ha megkéred tuti nem lesz olyan bunkó, hogy megmossa.:)
4/8 anonim válasza:
hát az tény,hogy mindegyik más.de szerintem ha megkéred akkor nem mossa ki.:Dd
5/8 anonim válasza:
Én soha nem kérem, hogy mossák meg hajam, viszont van neki ilyen szórófejes flakonja, amiben víz van, na abból szokott a hajamra fújni.
6/8 A kérdező kommentje:
Oks. Köszi a válaszokat!
2012. ápr. 5. 12:54
7/8 anonim válasza:
Kimosni balzsamot, pakolást kel a hajból, a száraz hajat megmossák. Kérdezd meg, hogy vállalja-e így, de vágásnál jobb a vizes haj, mert szebben lehet belőle vágni. Miért nem akarod, hogy megmossa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!