Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fodrász észreveszi h tetves...

A fodrász észreveszi h tetves vagyok, ha elmegyek hozzá hajatvágatni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 10:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Ez komoly kérdés? Hogyne venné észre, nagyon cink így elmenni, ne menj szerintem, elöbb kúráld ki magad!!
2012. ápr. 3. 10:24
 2/22 SzilKa ***** válasza:
Remélhetőleg igen... Az nem zavar, hogy elfertőzheted a fodrász többi vendégét?
2012. ápr. 3. 10:57
 3/22 anonim ***** válasza:
gáz a kérdés. de egyébként nem biztos hogy észreveszI. DE ADDIG NE MENJ KI AZ UTCÁRA SEM MORE. tetűirtó minden mennyiségben!!!!!!!
2012. ápr. 3. 11:31
 4/22 anonim ***** válasza:

te amugy 12 éves vagy?

tényleg járnak az utcán tetves emberek? basszus. így utazzak tömegközlin?

2012. ápr. 3. 11:32
 5/22 anonim ***** válasza:
persze, biztos észreveszi, az első fésülésnél
2012. ápr. 3. 12:19
 6/22 anonim ***** válasza:

Azt is észreveszi, ha korpás vagy, szóval a tetveket is.

Nem irigyellek, én is voltam régen, de minél hamarabb kezelni kell.

2012. ápr. 3. 12:33
 7/22 anonim ***** válasza:
Nem csak, hogy a fodrász veszi észre, hanem bárki az utcán is akár... Nem ciki, sajnos ápolt emberek is ugyanúgy lehetnek tetvesek. Előtte kúráld ki magad, lehet kapni rá valami sampont, és csak utána menj el fodrászhoz... Gondolom nem szeretnél kellemetlen helyzetet a fodrásznál, mikor mindenki előtt bejelenti, hogy tudtad-e, hogy fejtetveid vannak...
2012. ápr. 3. 14:23
 8/22 anonim ***** válasza:

Persze hogy eszreveszi...

Kurald ki magad es utana menj el hozza.

Am jah... normalis emberek is elkaphatnak ezt azt...

En egyszer egy bolhat szedtem ossze Miskolf belvarosaban pedig csak egy villamosmegalloban ultem... Visszaterve apumek uzletebe fent HP-t neztunk mostohatesommal es vmi iszonyat csipett szal elrohantam zuhanyozni es egy rohadt bolha volt...

Osszecsipdeste a labamat... Nagyon kellemetlen volt.

2012. ápr. 3. 16:21
 9/22 A kérdező kommentje:

Akkor nagyon jól tettem h megkérdeztem.Tudom h ciki, én is nagyon megakarok szabadulni tőle, s nem is irigylem magamat, de ez van.

Most vettem egy sampont, ma este megmosom a hajam vele. Szerintetek holnapra elmulna, mivel már bejelentetem magam délelőttre?? :SSSSSS nagyon gázzzzzzzzz.....

2012. ápr. 3. 20:58
 10/22 anonim ***** válasza:
Ne menj el. Az egy dolog, hogy a tetvek elpusztulnak, de a serkéket külön le kell szedni, mert azok nem jönnek ki maguktól a hajadból. Nekem anno nagyapám csinálta, és elég időigényes, főleg, ha hosszú a hajad.
2012. ápr. 3. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!