Próbáltátok már valamelyik BioHair hajvágó szalont? Mennyire voltatok megelégedve?
A közeljövőben szeretném levágatni a hajam, és már egy ideje kinéztem ezeket a szalonokat, egész olcsónak tűnik, és szimpatikus hely is. Konkréten a Pólus centerben lévőt néztem ki magamnak.
Nem akarok semmi extrát, csak rövidebb hajat, tök egyszerű, hétköznapi fazont, mert ideggörcsöt kapok már a hosszú hajtól :)
Érdekelnének a tapasztalataitok, véleményetek, hogy hogy dolgoznak ott, érdemes-e oda menni?
szia!
én nem próbáltam, csak az egyik ismerősöm. mi a soroksári auchanba szoktunk járni, de az meglepő módon tele van cigányokkal, mármint maga a hajszalon. furcsa, pedig mindig random megyünk, van hogy hétköznap van nagybevásárlás, de állandóan ott sertepertélnek, így én a magam részéről nem megyek be, pedig engem is érdekelne, főleg,hogy egy hajvágás 1300ft...:S j az ismerősöm fiú, szóval neki semmi extra, csak 4milis haj, de azt gyorsnan és alaposan.
én csak mosattam,vágattam egyszer,de mivel kb több mint ezer forinttal többet fizettem mint amit vártam,nem mentem többé.. megkérdezik kérsz e ilyenolyan pakolást,én meg persze mondtam hogy naná,mint egy hülye nem is gondoltam h plusz ezerééé'.. mikor 1300 egy hajvágás.. pf.. ez az újpesti shopstopban volt.
hajasnál a fullos kerastase pakolás kerül 1500 asszem..
én már több helyen jártam (kíváncsi voltam, melyik szalon milyen): allee mellett, móriczon (6-os megállójánál), ferenciek terén...
igazából mindig mások a fodrászok, véletlenszerűen kapsz valakit.
nekem bejön, mert én tipikusan nem vagyok az az órákig cseverészős fajta (sőt, azt utálom) és sosem kérek semmi extrát a hajamba, de nem szeretem a "géppelegyhosszra" megoldást, inkább aprólékosabban vágatok.
régi fodrászomnál rendszeresen több időt töltöttem el, mint amennyi kéne egy vágáshoz. itt nem. :)
mindenkinek ajánlom, hogy vigyen magával egy fényképet, amihez hasonlót szeretne és magyarázzon, kérdezzen sokat. és persze előtte nézze meg az árlistát.
szerintem jó helyek, eddig nem volt negatív tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!