Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Próbáltátok már valamelyik...

Próbáltátok már valamelyik BioHair hajvágó szalont? Mennyire voltatok megelégedve?

Figyelt kérdés

A közeljövőben szeretném levágatni a hajam, és már egy ideje kinéztem ezeket a szalonokat, egész olcsónak tűnik, és szimpatikus hely is. Konkréten a Pólus centerben lévőt néztem ki magamnak.

Nem akarok semmi extrát, csak rövidebb hajat, tök egyszerű, hétköznapi fazont, mert ideggörcsöt kapok már a hosszú hajtól :)

Érdekelnének a tapasztalataitok, véleményetek, hogy hogy dolgoznak ott, érdemes-e oda menni?

2012. márc. 31. 18:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én a váll alá érő hajamat vágattam le egészen rövidre és tetszik a végeredmény :) Be voltam csokizva rendesen, mert olvastam a rémhistóriákat... A fodrász kedves volt, gyors, sokat kérdezett, hogy itt-meg ott mennyit vághat még (elmondtam az elképzelésem meg vittem képet).

Komolyan, ennyi pénzért szerintem teljesen jó. Vártam vagy 2 percet, cseverészés vágás előtt 2 perc, vágás 10 perc.

2013. szept. 2. 22:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Én a dunakeszin levő üzletben voltam , írták többen hogy kallos termékeket is használnak ha ki fogy a készlet és a fodrászok...( Soha többet nem megyek biohairbe)
2014. nov. 20. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!