Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nincs senki megelégedve...

Miért nincs senki megelégedve a bőrszínével? (lent)

Figyelt kérdés
Az ázsiaiak egy csomó fehérítő szert használnak hogy fehérebb legyen a bőrük, itt meg az önbarnító meg ilyesmik... miért nem jó mondjuk a természetes bőrszín?
2012. márc. 22. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Mondjuk ez olyan dolog, hogy az kéne ami nincs.
2012. márc. 22. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez tényleg igaz.De ezek szerint én egy kivétel vagyok.Imádom a fehér bőrömet és nem akarok barnulni.Nyáron ezért csak a szükséges vitaminok miatt vagyok kint a napon.Napozni se napozok.
2012. márc. 22. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem alapból fehér bőröm van, de nem az a nagyon fehér, inkább valahogy a fehér és barnás árnyalat között félúton vagyok. Ez annyit jelent, hogy nyáron nagyon könnyen, nagyon hamar, nagyon jól le tudok barnulni, égni nem igazán szoktam, viszont télen kivilágosodok. Én imádom, hogy ilyen a bőröm, legalább változatos. :D

Bár én imádok napozni, ha lehet ilyet mondani nekem a nyári hobbim a napozás.

Egyébként nagyon igaz, amit írsz. Ez kb. olyan, hogy akinek egyenes a haja göndört szeretne, akinek göndör, az meg egyenest. :D

16/L

2012. márc. 22. 19:43
 4/6 A kérdező kommentje:
én ázsiai vagyok és a többi ázsiaihoz képest is barna a bőröm... kiskoromban nem volt az, most bebarnult... XD és én elégedett vagyok vele... csak egyetlen bajom hogy feketével nem áll jól.. pedig imádom a feketét... :D viszont igen, ez a hajas probléma is... akinek göndör, egyeneset akar, akinek egyenes, göndört akar... nekem alapból egyenes és azt is szeretem... csak a romantic curls-et szeretem.. de tök göndör, az semmiképpen sem... nem értem hogy miért kell embereknek mindig olyan amijük nincs.... és egészségük kockáztatásával is meg akarják kapni... (mármint most a bőrszínről beszélek)
2012. márc. 22. 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:
én az a fehér vagyok, akiről egyből azt lehet feltételezni, hogy rosszul van. ezen szeretnék változtatni, de egész egyszerűen nem látszik meg rajtam, ha napozok, szoláriumba meg nem akarok ezért menni, így marad az elfogadás, és a magam hasznára fordítás(dolgozatoknál, feleléseknél el tudom játszani a hattyú halálát)
2012. márc. 22. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Ázsiai? Azon belül? Tehát Japán, Kínai.. Vagy Magyar?
2012. márc. 22. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!