Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek is gázak a portré...

Szerintetek is gázak a portré tetoválások?

Figyelt kérdés
Milyen az már, hogy kinéz a Dezsőke hájas, kétéves kori képe édesapja bal lapockájából (Dezsőke azóta 16 éves szipuzik stb.)?
2012. ápr. 4. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, de mindenki azt csinál amit akar és neki tetszik.
2012. ápr. 4. 18:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Természtetesen, csak kíváncsi voltam, hogy mi motiválja az embereket arra, hogy családi albumot csináljon a bőréből.
2012. ápr. 4. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem tetováltatnék portrét az tuti, de gáznak nem mondanám. Pl. amiket Kat von D csinál a Miami/LA ink-ben azok gyönyörűek.
2012. ápr. 4. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy annyira szeretsz valakit, hogy magadon akarod viselni a képét is amúgy. Személyesen nekem sem tetszik, de elképzelhetőnek tartom, hogy valaki ilyet csináltasson a fenti ok miatt. És szerintem amúgy van egy-kettő, ami szép.
2012. ápr. 4. 19:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Kat csak híres, de annyira nem jó művész. A portrék amiket csinál meg pláne nem jók, torzak, nem szimmetrikusak stb.

Attól híres, hogy szép nő és végég van varrva, valamint a megfelelő emberekkel randizott.

2012. ápr. 5. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!