Hogyan tudnék leszokni a hajvasalásról?
használok, de nem nagyon segít.. hajvasalás előtt mindig befújtam hővédővel..
esetleg még valakinek valami házi praktika, ami ápolja, erősíti a hajat?:)
Nekem derékig érő hajam volt pár évvel ezelőtt.. Naponta 3 szor kivasaltam, és annyira tönkre ment, hogy a vállamig le kellett vágni. Ha már töredezik a hajad, azt nem tudod megmenteni, le kell vágni. És szerintem ha levágják, onnantól te sem fogod akarni kivasalni.
Egyébként amióta nem vasalom a hajam, tök szép és egészséges. És mindenki azt mondta hogy sokkal jobban áll a picit hullámos, és sokkal természetesebb is. Amióta nem törik festhetem olyan színűre amilyenre akarom, mert nincs semmi baja, teljesen egészséges. Úgyhogy nekem megérte abbahagyni a vasalást.
én nem vasalom mégis nagyon durván töredezik a hajam...szoval ez szerintem nem csak attól függ
próbűálj meg ilyen hajvitaminokat szedni, azok talán megerősítik
köszönöm:))
megpróbálom nem vasalni de így komolyan borzalmas..:D
inkább összefogom ha suliban vagy valahol vagyok itthon meg kiengedem mert állitólag az sem tesz jót ha mindig össze van fogva mert akkor abban a pontban is megtörik.:) azért lehet ha majd megnő akkor egyenesedik is..:)
még annyit, hogy aki abbahagyta a vasalást, mennyi idő után nőtt meg? (vágás után)
köszönöm:)
ésés. 17:00 ha február 23 óta nem vasalod akkor kiengedve hordod?:D
Minden fejben dől el. Az egészséges hosszú hajhoz elengedhetetlen, hogy megszeresd a hajad természetes állapotában és ne formázd se hővel (a hajszárító is ide tartozik, annyira nem káros, mint a vasaló, de ez is rossz), se hajlakkal, habbal és egyebekkel.
Nekem is sokáig tartott elfogadni, hogy göndör/nagyon hullámos a hajam. Ha szeretnéd mégis valahogy rendezettebbé tenni, fond be, akkor szép hullámos lesz. Göndöríteni is lehet hő nélkül. Valamilyen szinten egyenesíteni is, pl. így: http://www.youtube.com/watch?v=yeT8_FJW4Vo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!