Mit lehet tenni cserepes száj ellen, ill. hogyan lehet leszokni a szájrágásról? :S
Az a helyzet hogy már 2,5 éve rágom az számat,és egyszerűen nem tudok leszokni róla.:S És mivel állandóan rágom,így folyton nedves,meg kifújja a szél,amitől ugye kicserepesedik....és a fogam nyoma is meglátszik az ajkamon:SSS Mit tehetnék? =((
(Előtte a körmömet rágtam,de arról hamar leszoktam...és akkor kezdődött a szájrágás,ami máig is tart=( )
először is át kellene gondolni, hogy mi váltja ki ezt... ez egy pótcselekvés, vagy hogy is mondjam. Sokat idegeskedsz, frusztrált vagy?
Ha lehet, akkor a kiváltó okot kellene megszüntetni.
Bírd ki, hogy nem rágod, más ötletem nincs. Rá kell magad kényszeríteni, hogy "nem szabad" :)
22L
Legyen nálad mindig Bebe, Labello, v. valamilyen ajakápoló, kenjed rendszeresen a szádat.
Esténként akár zsíros krémmel.
Próbálj meg tudatosan leszokni a rágásról! Gondolj rá, hogy ezzel csak "csúnyább" leszel és plusz munkát okozol magadnak! Egyszerűen ne csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!