Mit lehet tenni cserepes száj ellen, ill. hogyan lehet
leszokni a szájrágásról? :S
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy már 2,5 éve rágom az számat,és egyszerűen nem tudok leszokni róla.:S És mivel állandóan rágom,így folyton nedves,meg kifújja a szél,amitől ugye kicserepesedik. Mit tehetnék? =((
(Előtte a körmömet rágtam,de arról hamar leszoktam...és akkor kezdődött a szájrágás,ami máig is tart=( )
2011. jan. 15. 21:06
1/9 anonim válasza:
Pl. tegyél fel egy nagyon drága, nagyon tetsző rúzst, hátha ez viszatart, hogy rágd a szádat.
2011. jan. 15. 21:17
2/9 anonim válasza:
én mindig arra próbálok gondolni, hogy mennyire hülyén néz ki, ha rágom a számat, nem vonzó (max ha csak erotikusan "rágod" :)), és csak az látszik rajtam, hogy béna és frusztrált vagyok. Ez általában segít, és abbahagyom :). Még a rágózás is segíthet, vagy a szotyizás...
2011. jan. 15. 21:18
3/9 anonim válasza:
sok folyadékivás segíthet, hogy ne legyen cserepes a szád, vagy egy olyan ajakápoló, aminek rossz az íze :)
2011. jan. 15. 21:21
4/9 anonim válasza:
Szájrágás=zaklatottság, idegesség... Keresd meg a kiváltó okot... A szél által kifújt szájra jó a labello!
2011. jan. 15. 21:44
5/9 A kérdező kommentje:
Szájrágás=izgatottság.Hát ez egy kamasz lánynál elég sok minden lehet suli,jegyek,fiúk stb..
A labelo nem jött be...inkább még jobban kiszárítja..de tényleg :S
A sok folyadékivás.Hát nem tudom,szerintem elég sok folyadékot(teát) iszok
A rágózás viszont jó ötletnek tűnik =)
2011. jan. 15. 22:17
6/9 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Vagy rágom, vagy az ujjammal dörzsölöm, és sokszor fel sem tűnik...
Nekem a Carmex volt hatásos, de mivel kicsit drága (meg az íze nem túl jó - merthogy le az ajakápolókat meg sokszor lenyalom XD), váltottam, és kipróbáltam a citromsárga Garnier shea vajas ajakápolót. Nekem nagyon bejött.
Éjszakára kend be kicsit vastagon a szád (meg párszor napközben is), nagyon rövid idő alatt rendbe jön tőle a szád.
22L
2011. jan. 16. 00:08
7/9 anonim válasza:
Méz:)
2011. jan. 16. 23:45
8/9 anonim válasza:
Bár én nem rágom, de egy gyógyszer miatt iszonyú száraz lett a szám, szinte cafatokban vált le. Nekem nagyon segített a Lush ajakradírja [link] , illetve az Yves Rocher tégelyes ajakápolója.
2011. jan. 19. 20:28
9/9 anonim válasza:
ugyan ez van nekem is, de nekem teljesen a szamon kivul is, majdnem az orromig.. Borzasztoan nez ki, es iszonyuan faj. Egyebkent elhuzodik 3-4 hetig is, de most vettem Labello light kiss kis dobozos kremet, attol huzodik es nem faj es gyorsan javul.. Nem tudja vki esegleg, hogy lehet ezt megelozni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!