Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet tenni cserepes száj...

Mit lehet tenni cserepes száj ellen, ill. hogyan lehet leszokni a szájrágásról? :S

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy már 2,5 éve rágom az számat,és egyszerűen nem tudok leszokni róla.:S És mivel állandóan rágom,így folyton nedves,meg kifújja a szél,amitől ugye kicserepesedik. Mit tehetnék? =((

(Előtte a körmömet rágtam,de arról hamar leszoktam...és akkor kezdődött a szájrágás,ami máig is tart=( )

2011. jan. 15. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pl. tegyél fel egy nagyon drága, nagyon tetsző rúzst, hátha ez viszatart, hogy rágd a szádat.
2011. jan. 15. 21:17
 2/9 anonim válasza:
én mindig arra próbálok gondolni, hogy mennyire hülyén néz ki, ha rágom a számat, nem vonzó (max ha csak erotikusan "rágod" :)), és csak az látszik rajtam, hogy béna és frusztrált vagyok. Ez általában segít, és abbahagyom :). Még a rágózás is segíthet, vagy a szotyizás...
2011. jan. 15. 21:18
 3/9 anonim válasza:
sok folyadékivás segíthet, hogy ne legyen cserepes a szád, vagy egy olyan ajakápoló, aminek rossz az íze :)
2011. jan. 15. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Szájrágás=zaklatottság, idegesség... Keresd meg a kiváltó okot... A szél által kifújt szájra jó a labello!
2011. jan. 15. 21:44
 5/9 A kérdező kommentje:

Szájrágás=izgatottság.Hát ez egy kamasz lánynál elég sok minden lehet suli,jegyek,fiúk stb..

A labelo nem jött be...inkább még jobban kiszárítja..de tényleg :S

A sok folyadékivás.Hát nem tudom,szerintem elég sok folyadékot(teát) iszok

A rágózás viszont jó ötletnek tűnik =)

2011. jan. 15. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok ezzel. Vagy rágom, vagy az ujjammal dörzsölöm, és sokszor fel sem tűnik...

Nekem a Carmex volt hatásos, de mivel kicsit drága (meg az íze nem túl jó - merthogy le az ajakápolókat meg sokszor lenyalom XD), váltottam, és kipróbáltam a citromsárga Garnier shea vajas ajakápolót. Nekem nagyon bejött.

Éjszakára kend be kicsit vastagon a szád (meg párszor napközben is), nagyon rövid idő alatt rendbe jön tőle a szád.

22L

2011. jan. 16. 00:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Méz:)
2011. jan. 16. 23:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Bár én nem rágom, de egy gyógyszer miatt iszonyú száraz lett a szám, szinte cafatokban vált le. Nekem nagyon segített a Lush ajakradírja [link] , illetve az Yves Rocher tégelyes ajakápolója.
2011. jan. 19. 20:28
 9/9 anonim ***** válasza:
ugyan ez van nekem is, de nekem teljesen a szamon kivul is, majdnem az orromig.. Borzasztoan nez ki, es iszonyuan faj. Egyebkent elhuzodik 3-4 hetig is, de most vettem Labello light kiss kis dobozos kremet, attol huzodik es nem faj es gyorsan javul.. Nem tudja vki esegleg, hogy lehet ezt megelozni?
2011. jan. 19. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!