Miért nem gyógyult még mindig meg? Létszi ha tudtok tanácsot adni akkor ne fogjátok vissza magatokat már nagyon idegesít mi lehet ez!?
Figyelt kérdés
2010. szeptemberben levettek 2 anyajegyemet az egyiket a hasamról a másikat a vállamról a hasamon már alig lehet észre venni de a vállamon lévő heg teljesen fel van púposodva meg piros is és még van benne egy barna pötty mit lehet vele kezdeni? A válaszokat előre is köszönöm!2012. ápr. 2. 15:58
1/5 anonim válasza:
Na, a válasz engem is érdekelne, férjem is így járt. Pont így.
2/5 anonim válasza:
A helyedben én egy bőrgyógyásznak mutatnám meg!
3/5 A kérdező kommentje:
már azóta 4-szer voltam bőrgyógyásznál és felírt kenőcsöket amiket alig lehetett beszerezni és eget verő áruk is volt és semmit nem használtak
2012. ápr. 2. 17:52
4/5 anonim válasza:
En ugy tudom hogy ezeket szteroidos injekciokkal es otthoni kremekkel lehet leapasztani.
Aztan ha meg mindig csunya lezeres kezeles ha orvos engedi... Vagy mikrodermabrazio meg talan...
5/5 anonim válasza:
Az otthoni kremek is szteroidtartalmuak lehet olyat kaptatok is csak az injekcios kezeles maradt ki... Maganbordoki ennyit tudok mondani sajna sztkban az en fejemet is leszrtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!